ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑΣ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος, ότι η απονομή των διπλωμάτων θα πραγματοποιηθεί στις  7 Δεκεμβρίου 2022 .

Παρακαλούνται οι φοιτητές που έχουν ολοκληρώσει τις σπουδές τους στην εξεταστική περίοδο του Σεπτεμβρίου 2022 και επιθυμούν να καταστούν Διπλωματούχοι :

 α) να έχουν παρουσιάσει την Διπλωματική Εργασία έως και τις  04.11.2022

 β) να καταθέσουν αίτηση ορκωμοσίας από 26.10.2022 έως και 04.11.2022  

Για την αίτηση ορκωμοσίας είναι απαραίτητο:

α) να  έχουν κάνει ανανέωση εγγραφής για το χειμερινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2022-2023,

β) να έχουν καταθέσει τη διπλωματική τους εργασία ηλεκτρονικά και στο Ιδρυματικό Αποθετήριο «Νημερτή» της Κεντρικής Βιβλιοθήκης (https://nemertes.library.upatras.gr/)  και να αποστείλουν τον αριθμό πρωτόκολλου κατάθεσης συνημμένα με την αίτηση ορκωμοσίας.

Δικαιολογητικά για την αίτηση ορκωμοσίας θα βρείτε στον σύνδεσμο: https://www.ceid.upatras.gr/el/dikaiologitika-orkomosias

Η αίτηση ορκωμοσίας με συνημμένα τα δικαιολογητικά, θα αποσταλεί ηλεκτρονικά στη Γραμματεία του Τμήματος στο secretary@ceid.upatras.gr,

αφού έχουν κλείσει κάθε είδους εκκρεμότητες που τυχόν υπάρχουν με Φοιτητική Εστία, Βιβλιοθήκη, Φοιτητική Μέριμνα, Erasmus.

Εκπρόθεσμες αιτήσεις ορκωμοσίας καθώς και βαθμοί διπλωματικών εργασιών ΔΕΝ θα γίνουν δεκτά μετά το πέρας της προθεσμίας.

Σε επόμενη ανάρτηση θα ανακοινωθούν η τελική ημερομηνία απονομής διπλωμάτων και οι ΑΜ των φοιτητών που θα συμπεριληφθούν στην ορκωμοσία.

Από την Γραμματεία

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.