"Αλγόριθμοι & Συνδυαστική Βελτιστοποίηση": Επαναληπτική Εξέταση Σεπτεμβρίου 2021

Εικόνα zaro
Κατηγορία: 

Αγαπητοι/ες φοιτητές/τριες,

όσοι απο εσάς είστε εγγεγραμμένοι στο μάθημα στο Ψηφιακό Άλμα και επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην επαναληπτική εξέταση Σεπτεμβρίου 2021, πρέπει με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό να:

1. Συμπληρώσετε (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) την ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις εξ αποστάσεως επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2021 στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr/modules/auth/registration.php, όπου θα πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους που εμφανίζονται.

2. Εγγραφείτε στο μάθημα "Αλγόριθμοι & Συνδυαστική Βελτιστοποίηση" στην ειδική πλατφόρμα εξετάσεων  exams.eclass.upatras.gr που έχει δημιουργηθεί, και εν προκειμένω στον εικονικό χώρο εξέτασης του μαθήματος https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CEID382/ έως την Δευτέρα 20.09.2021. Κανένα καθυστερημένο αίτημα δεν θα γίνει αποδεκτό.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εν λόγω εξετάσεις έχουν μόνο οι φοιτητές/τριες που είναι εγγεγραμμένοι/ες (στο Ψηφιακό Άλμα) στο συγκεκριμένο μάθημα για την επαναληπτική εξέταση Σεπτεμβρίου 2021.

Λεπτομέρειες σχετικά με την εξέταση, θα ανοικοινωθούν αργότερα στον εικονικό χώρο εξέτασης του μαθήματος (https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CEID382/).

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Χ. Ζαρολιάγκης

Related Lesson: 
Αλγόριθμοι και Συνδυαστική Βελτιστοποίηση

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.