Ανακοίνωση αποτελεσμάτων εξέτασης μαθήματος "Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων" για τους/τις επί Διπλώματι φοιτητές/φοιτήτριες (Εξεταστική Ιουνίου 2022)

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε (με βάση τον Αριθμό Μητρώου σας) το βαθμό σας από την εξέταση του μαθήματος "Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων" για τους επί Διπλώματι φοιτητές/φοιτήτριες που έλαβε χώρα στις 29/06/2022.

https://drive.google.com/file/d/17wgRVj84DP25miAvJioBI6cCHrd1vZ7J/view?usp=sharing  

 

Σε περίπτωση που κάποια φοιτήτρια / κάποιος φοιτητής επιθυμεί να δει το γραπτό της/του, μπορεί να προσέλθει στο γραφείο μου (στο 2ο όροφο του νέου κτιρίου του Τμήματος Μηχ. Η/Υ και Πληροφορικής, απέναντι από το γραφείο του κ. Ζαρολιάγκη) μία από τις παρακάτω ημέρες και ώρες:

  • Τρίτη 5/7 και ώρα 10πμ έως 11 πμ
  • Δευτέρα 11/7 και ώρα 3μμ έως 4μμ

 

Επίσης, αν κάποια/κάποιος από εσάς ΔΕΝ επιθυμεί να περαστεί ο βαθμός στο Ψηφιακό Άλμα, μπορεί να με ενημερώσει με ένα email στο kokkinos@cti.gr μέχρι την Παρασκευή 8 Ιουλίου το αργότερο.

 

Ενημερώνω εκ των προτέρων ότι ΔΕΝ γίνεται να κρατηθεί άτυπα ο βαθμός, ώστε σε περίπτωση που ξαναδώσετε το μάθημα να περαστεί ο μεγαλύτερος βαθμός.

 

Βασίλης Κόκκινος

 

Related Lesson: 
Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.