ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Ενημερώνουμε τους προπτυχιακούς φοιτητές, ότι προγραμματίζεται ορκωμοσία διπλωματούχων, τον Αύγουστο  κατά πάσα πιθανότητα στις 3-8-2023 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00. Η ημερομηνία ορκωμοσίας θα ανακοινωθεί επίσημα.

Σε πρώτη φάση παρακαλώ όσοι προπτυχιακοί φοιτητές πρόκειται να ολοκληρώσουν επιτυχώς τα μαθήματά τους και επιθυμούν να μετέχουν στην ορκωμοσία παρακαλώ να μας ειδοποιήσουν ηλεκτρονικά email: secretary@ceid.upatras.gr μέχρι την Παρασκευή  23/6/2023.

Στη συνέχεια από 3-7-2023 έως 7-7-2023 θα πρέπει να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την καταθέσουν μαζί με την ακαδ. ταυτότητα αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδότηση ή ταχυδρομικά.

Πέραν αυτής της ημερομηνίας δηλ. της 7/7/2023 δεν θα γίνει δεκτή καμία άλλη αίτηση συμμετοχής. 

Προσοχή !!! Η ορκωμοσία για τους φοιτητές που ολοκληρώνουν τα μαθήματα τους αυτή την εξεταστική θα γίνει μόνο εάν το σύνολο των βαθμολογίων συμπεριλαμβανομένου και του βαθμού της διπλωματικής εργασίας, κατατεθεί από τους διδάσκοντες μέχρι τις 12/7/2023. Σημειώνεται ότι φέτος τα χρονικά περιθώρια κατάθεσης βαθμολογιών είναι ασφυκτικά και ενδέχεται να μην επιτευχθεί η όλη διαδικασία.

 

Από τη Γραμματεία

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.