Αποτελέσματα Θεωρία Γραφ/ων & Εφ/γές - Διακριτά Μαθ/κά ΙΙ

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

Τα αποτελέσματα της εξέτασης του Θεωρία Γραφημάτων & Εφ/γές - Διακριτά Μαθ/κά ΙΙ έχουν δημοσιευτεί στο progress.

Δεν βρέθηκαν στο progress τα παρακάτω γραπτά:

ΑΜ                  Βαθμός

1084544            1

1084616            5

236119              2

Άν θέλετε να δείτε το γραπτό σας, μπορείτε να έρθετε στο γραφείο μου (στο 2ο όροφο του νέου κτιρίου) την Παρασκευή 25-2 από τις 11πμ ως τις 3μμ.

ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΤΕ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΜΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΤΕ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ

0  Μην εκθέτετε την προσωπική σας κατάσταση (“τελευταίο μάθημα” κλπ). Ζητήματα αυτής της φύσης είναι ανεξάρτητα από την αξιολόγηση της επίδοσής σας. 

1  Μην αναζητάτε τις σωστές απαντήσεις στα θέματα της εξέτασης. Ο διδάσκων μπορεί μόνο να σας υποδείξει συνοπτικά τα λάθη σας. Υπάρχουν παρόμοιες λυμένες ασκήσεις στο εκπαιδευτικό υλικό του μαθήματος, μπορείτε να βρείτε οι ίδιοι τις απαντήσεις που σας ενδιαφέρουν.

2  Μην προβάλλετε δικαιολογίες (“πίστευα ότι είχα πάει καλύτερα”  κλπ).

3  Άν έχετε ένσταση για την βαθμολόγηση του γραπτού σας αναφερθείτε σε συγκεκριμένο θέμαΠροσπαθείστε να εξηγήσετε γιατί θεωρείτε ότι η απάντησή σας δεν αξιολογήθηκε όπως έπρεπε: εκθέστε μία λεπτομερή και πλήρη απάντηση του θέματος και δείξτε ότι τα κυριώτερα σημεία της έχουν καλυφθεί στο γραπτό σας.

4  Μην ζητάτε επαναβαθμολόγηση με κριτήρια διαφορετικά από του εξεταστή. Η βαθμολόγηση έχει γίνει ομοιόμορφα, με τα ίδια κριτήρια για όλους τους φοιτητές. Θεωρήθηκε απαραίτητο να αιτιολογείται κάθε απάντηση: έτσι, το αποτέλεσμα της βαθμολόγησης μπορεί να φανεί “αυστηρό” σε περιπτώσεις πολύ συνοπτικών απαντήσεων, που δεν δίνουν αρκετή πληροφορία για τη γνώση του φοιτητή.

ΕΠΙΣΗΣ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΗΡΗΣΕΤΕ ΣΧΟΛΑΣΤΙΚΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (διπλή μάσκα, αποστάσεις κοκ)

Σ. Κοσμαδάκης

Related Lesson: 
Θεωρία Γραφημάτων και Εφαρμογές

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.