ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΗΜΕΡΑ ΚΑΡΙΕΡΑΣ

Εικόνα aggeliki
Κατηγορία: 

 

E- Career Day με την ΕΥ Ελλάδος την Τετάρτη 15 Δεκεμβρίου 2021 στη 13:00 μ.μ., μέσω Microsoft Teams.  Η δράση συνδιοργανώνεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών και συντονίζεται από το Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας.

 

Ο κλάδος των Συμβούλων Επιχειρήσεων απορροφά κάθε χρόνο απόφοιτους από πολλά και διαφορετικά αντικείμενα σπουδών.

 

Τι είδους δεξιότητες απαιτούνται για να κερδίσεις μια θέση και να επιτύχεις στον χώρο αυτό;

Πως είναι να συνεργάζεσαι με επιχειρηματίες, εταιρείες και κυβερνήσεις, για να επιλύσεις τις πιεστικότερες προκλήσεις που αντιμετωπίζουν;

Πόσο και σε τι βοηθάνε οι soft skills;

Τέτοιου είδους και παρόμοιου τύπου ερωτήματα θα κληθούν να απαντήσουν έμπειροι σύμβουλοι της ΕΥ Ελλάδος, που θα μιλήσουν για τις δεξιότητες του σήμερα και του αύριο, θα μοιραστούν μαζί σας δικές τους εμπειρίες, θα απαντήσουν σε δικά σας ερωτήματα και παράλληλα θα σας ενημερώσουν για θέσεις πρακτικής άσκησης μέσω ΕΣΠΑ αλλά και για τις ανοιχτές θέσεις εργασίας που προσφέρει η εταιρία τόσο στο νέο της γραφείο στην Πάτρα όσο και στις υπόλοιπες περιοχές που δραστηριοποιείται.

Η διαδικτυακή εκδήλωση απευθύνεται σε φοιτητές και απόφοιτους του Ιδρύματος.

 

 Για να λάβετε το link  και να παρακολουθήσετε την  E- Career Day δηλώστε συμμετοχή έως και τη Δευτέρα 13/12 εδώ: https://forms.office.com/r/exg8X4c7QE (link φόρμας συμμετοχής)

| Date and time

Τετάρτη, 15 Δεκεμβρίου στη 13.00 μ.μ.

| Location Microsoft Teams

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.