Διήμερο Σεμινάριο στο Internet of Things

Εικόνα kaparelou
Κατηγορία: 

Μετά τη πρώτη εισαγωγική διάλεξη " Εισαγωγή στο Internet of Things: Ευκαιρίες & Κίνδυνοι " και καθώς η ημερομηνία του Hackathon πλησιάζει, η ομάδα του EESTech Challenge Patras είναι ξανά εδώ με διήμερο σεμινάριο πάνω στο Internet of Things.

 

Την Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου και ώρα 16:00-18:00, σας προσκαλούμε στη δεύτερη διάλεξη με τίτλο "Internet of Things and Cyber-Physical Systems", όπου ο καθηγητής Κ. Θραμπουλίδης (ΗΜΤΥ), θα μας εισάγει στην αρχιτεκτονική και τα πρωτόκολλα επικοινωνίας ενός συστήματος Internet of Things. Η εκδήλωση θα γίνει  στην αίθουσα ΗΛ5-Νέο Κτίριο ΗΜΤΥ.

 

Την Παρασκευή 1 Μαρτίου και ώρα 14:00-17:00, σας προσκαλούμε στο workshop με τίτλο «Παρουσίαση ΙοΤ δικτύου για εφαρμογές εξωτερικού χώρου με χρήση του πρωτοκόλλου LoRa», με εισηγητές τον καθηγητή Σ. Δενάζη (ΗΜΤΥ) και τον διδάκτορα Χ. Τρανώρη (ΗΜΤΥ). Το σεμινάριο θα γίνει στο Εργαστήριο Ενσύρματης Επικοινωνίας, Κεντρικό Κτίριο ΗΜΤΥ, 3ος όροφος.

  • Για την συμμετοχή στο workshop συνιστάται να φέρετε το δικό σας λάπτοπ με εγκατεστημένο το «Arduino IDE» (δες εδώ: https://www.arduino.cc/en/main/software)
  • Πληροφορίες για την παραπάνω εκδήλωση θα βρείτε εδώ.
  • Προσοχή: Περιορισμένος αριθμός θέσεων! Κλείστε τώρα μια θέση:
    https://goo.gl/forms/gEirIvKNRIv1y56e2

 

Περισσότερες πληροφορίες για το EESTech Challenge 2019 θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού: https://eestechchallenge.eestec.net

 

Για απορίες ή ενημερώσεις σχετικά με τον τοπικό γύρο ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook: 

EESTech Challenge Patras

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.