ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-2024 ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΠΙ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙ ΦΟΙΤΗΤΕΣ

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Παρακαλούνται οι επί διπλώματι προπτυχιακοί φοιτητές να προβούν σε δηλώσεις μαθημάτων χειμερινών εξαμήνων μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας (https://progress.upatras.gr) από  Πέμπτη 25 Απριλίου 2024 μέχρι τη Δευτέρα 13 Μάϊου 2024.

Δικαίωμα δήλωσης των μαθημάτων αυτών έχουν όσες/όσοι είναι στο 11ο Εξάμηνο φοίτησης ή μεγαλύτερο.

Προσοχή:

  • Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν δήλωση μαθημάτων μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει πρώτα την εγγραφή τους στο εαρινό εξάμηνο.
  • Οι φοιτητές δηλώνουν τα οφειλόμενα μαθήματα που δεν ολοκλήρωσαν (όχι νέα μαθήματα) σύμφωνα με τους κανόνες δήλωσης του Προγράμματος Σπουδών
  • Αν κάποια από αυτά τα μαθήματα ΔΕΝ εξετάσθηκαν στην εξεταστική Φεβρουαρίου, ΔΕΝ θα ξαναδηλωθούν  καθώς υπάρχει ήδη ανοιχτή δήλωση γι’ αυτά.
  • Όσοι φοιτητές δεν δηλώσουν μαθήματα δεν μπορούν να συμμετάσχουν στις  εξεταστικές  περιόδους Ιουνίου και Σεπτεμβρίου  ακαδ. έτους 2023-2024 για τα χειμερινά μαθήματα και επίσης αν ξεχάσουν να δηλώσουν κάποιο μάθημα δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος. 
  •  Μετά την αποθήκευση δήλωσης να πραγματοποιείτε έλεγχο από το progress.upatras.gr στην επιλογή «ακαδημαϊκό έργο» για το αν παρουσιάζονται σωστά στο τρέχον ακαδ. έτος τα μαθήματα που δηλώσατε. Σε περίπτωση που δε εμφανίζονται προσπαθείτε πάλι για δήλωση και αν συνεχίζει το πρόβλημα, επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Τμήματος μέσα στις ημερομηνίες δήλωσης που έχουν ανακοινωθεί.

 Πέραν αυτής της ημερομηνίας το ηλεκτρονικό σύστημα θα κλείσει και δεν θα μπορείτε να δηλώσετε.

 

Από τη Γραμματεία

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.