ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΕΓΓΡΑΦΕΝΤΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟΥΣ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΜ.ΕΞΑΜΗΝΟ ΤΟΥ ΑΚ. ΕΤΟΥΣ 2022-2023

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Παρακαλούνται οι μετεγγραφέντες το ακαδ. έτος 2022-2023 και οι προπτυχιακοί φοιτητές του Τμήματος να προβούν σε δηλώσεις μαθημάτων για το χειμερινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2022-2023 μέσω της Ηλεκτρονικής Γραμματείας (https://progress.upatras.gr) από σήμερα Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2022 μέχρι και την Δευτέρα 05 Δεκεμβρίου 2022.

Προσοχή:

  • Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν δήλωση μαθημάτων μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει πρώτα την εγγραφή τους.
  • Η διαδικασία δήλωσης αφορά όλους/όλες τους φοιτητές/ριες περιλαμβανομένου και του πρώτου έτους.
  • Οι φοιτητές δηλώνουν όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου, τόσο τα υποχρεωτικά, όσο και τα μαθήματα επιλογής στα οποία προτίθενται να εξεταστούν στην περίοδο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου ακαδ. έτους 2022-2023. Εάν ξεχάσουν να δηλώσουν κάποιο μάθημα δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος. 
  • Το όριο δήλωσης ECTS είναι 30 ECTS ανά εξάμηνο (εκτός από τους φοιτητές του 3ου, 5ου, 7ου, και 9ου εξαμήνου που το όριο δηλώσεων είναι 60 ECTS συνολικά). Το εν λόγω άνω όριο για τους επι διπλώματι φοιτητές είναι 90 ECTS (συνολικά)
  • Οι φοιτητές που παρακολουθούν το Παλαιό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (έτος εισαγωγής από 2013 και πριν), παρακαλούνται να συμβουλευτούν τις Μεταβατικές Διατάξεις:  https://www.ceid.upatras.gr/el/undergraduate/studies/transitional
  • Οι φοιτητές που παρακολουθούν το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (έτος εισαγωγής από 2021 και πριν), παρακαλούνται να συμβουλευτούν τις Μεταβατικές Διατάξεις: https://www.ceid.upatras.gr/sites/default/files/pages/metavatikes_diataxeis_gia_foitites_eisagogis_2021_kai_prin.pdf  

Κατά την εγγραφή πρέπει να εξαντλούνται:

  1. κατά πρώτη προτεραιότητα τα υποχρεωτικά μαθήματα προηγουμένων εξαμήνων στα οποία δεν έχει λάβει προβιβάσιμο βαθμό,
  2. κατά δεύτερη προτεραιότητα τα υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου φοίτησης του φοιτητή,
  3. κατά τρίτη προτεραιότητα, μαθήματα επιλογής του εξαμήνου τους.

Πέραν αυτής της ημερομηνίας το ηλεκτρονικό σύστημα θα κλείσει και δεν θα μπορείτε να δηλώσετε.

Προσοχή:  Μετά την αποθήκευση δήλωσης να πραγματοποιείτε έλεγχο στο progress.upatras.gr  στην επιλογή «ακαδημαϊκό έργο» για το αν παρουσιάζονται σωστά στο τρέχον ακαδ. έτος τα μαθήματα που δηλώσατε.

Σε περίπτωση που δε εμφανίζονται, προσπαθείτε πάλι για δήλωση και αν συνεχίζει το πρόβλημα, επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Τμήματος μέσα στις ημερομηνίες δήλωσης που έχουν ανακοινωθεί.

Από τη Γραμματεία

 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.