Διοργάνωση συνεδρίου IISA 2019 στην Πάτρα

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Ο καθηγητής του Τμήματος Ιωάννης Χατζηλυγερούδης σε συνεργασία με τον Αν. Καθηγητής Μιχαήλ Παρασκευά (Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου), έχουν αναλάβει την επιστημονική διαχείριση του διεθνούς συνεδρίου IISA 2019 που θα γίνει στην Πάτρα, 15-17 Ιουλίου 2019, ως PC Chair και Co-Chair. Επίσης, έχουν αναλάβει και την τοπική οργάνωση του συνεδρίου μαζί με τους κ. Κωνσταντίνο Κουτσογιάννη, Αναπληρωτή Καθηγητή του Πανεπιστημίου Πατρών και τους Μεταδιδάκτορες του Τμήματος, Δρ Ισίδωρο Περίκο και Δρ Φωτεινή Γριβοκωστοπούλου. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://iisa2019.upatras.gr/.

Ιδρυτές του συνεδρίου είναι οι Καθηγητές, Νικόλαος Μπουρμπάκης (Wright State University, ΗΠΑ), Γεώργιος Τσιχριντζής (Πανεπιστήμιο Πειραιώς) και Μαρία Βίρβου (Πανεπιστήμιο Πειραιώς). Είναι τιμή που μας εμπιστεύτηκαν τη διοργάνωση του συνεδρίου στην Πάτρα.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν ερευνητικές εργασίες από Έλληνες και Ξένους επιστήμονες σε πολλά σύγχρονα αντικείμενα του τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, όπως επεξεργασία πληροφοριών, ευφυή συστήματα και μέθοδοι, συστήματα και δίκτυα πολυμέσων, εκπαιδευτική πληροφορική, κυβερνοασφάλεια, «έξυπνα» ενεργειακά δίκτυα, «έξυπνες» πόλεις, συστήματα φροντίδας υγείας, κλπ. Επίσης, θα γίνουν τρεις ενδιαφέρουσες κεντρικές ομιλίες από υψηλού κύρους Επιστήμονες του εξωτερικού. Τέλος, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα Εθνικών και Ευρωπαϊκών έργων σε ειδικές συνεδρίες. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν αρκετές ερευνητικές εργασίες από μέλη Τμημάτων του Πανεπιστημίου μας.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.