Εισαγωγή στο Internet of Things: Ευκαιρίες & Κίνδυνοι

Εικόνα kaparelou
Κατηγορία: 

Αγαπητοί φοιτητές,

 

Η EESTEC LC Patras συμμετέχει για 3η συνεχόμενη χρονιά στον πανευρωπαϊκό διαγωνισμό EESTech Challenge με την διοργάνωση του τοπικού γύρου στην πόλη μας. Πρόκειται για ένα hackathon διάρκειας 12 ωρών, στο οποίο ομάδες φοιτητών των 3 ατόμων θα κληθούν να λύσουν ένα ρεαλιστικό πρόβλημα σχετικό με το φετινό θέμα του διαγωνισμού που είναι το "Internet of Things". Η νικήτρια ομάδα θα ταξιδέψει στο Μόναχο, όπου θα διεξαχθεί ο πανευρωπαϊκός τελικός ανάμεσα στις νικήτριες ομάδες όλων των τοπικών γύρων!

 

Στα πλαίσια, λοιπόν, του EESTech Challenge 2019 η EESTEC LC Patras διοργανώνει μια σειρά από επιμέρους διαλέξεις-workshops με σκοπό την καλύτερη προετοιμασία, αλλά και την γενικότερη ενημέρωση των φοιτητών που σκέφτονται να συμμετέχουν στον διαγωνισμό.

 

Σας προσκαλούμε στην πρώτη διάλεξη η οποία έχει τίτλο "Το IoT ως τεχνολογική συνιστώσα για την μετάβαση στο "Smart Living" που θα δοθεί από τον καθηγητή Αλέξη Μπίρμπα (ΗΜΤΥ) την Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου, στην αίθουσα ΗΛ5 (Νέο κτίριο ΗΜΤΥ) και ώρα 16:00-18:00! Η ομιλία αποτελεί μια εισαγωγή στον κόσμο του Internet of Things και είναι ανοιχτή προς όλους τους φοιτητές, ανεξάρτητα αν θα λάβουν μέρος ή όχι στο EESTech Challenge.

 

Πληροφορίες για την παραπάνω εκδήλωση θα βρείτε εδώ!

 

Περισσότερες πληροφορίες για το EESTech Challenge 2019 θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα του διαγωνισμού: https://eestechchallenge.eestec.net

 

Για απορίες ή ενημερώσεις σχετικά με τον τοπικό γύρο ακολουθήστε μας στην σελίδα μας στο Facebook: EESTech Challenge Patras

 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.