"Εισαγωγή στους Αλγορίθμους": Επαναληπτική Εξέταση Σεπτεμβρίου 2021

Εικόνα zaro
Κατηγορία: 

Αγαπητοι/ες φοιτητές/τριες,

όσοι απο εσάς είστε εγγεγραμμένοι στο μάθημα στο Ψηφιακό Άλμα και επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην επαναληπτική εξέταση Σεπτεμβρίου 2021, πρέπει με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό να:

1. Συμπληρώσετε (αν δεν το έχετε ήδη κάνει) την ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις εξ αποστάσεως επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2021 στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr/modules/auth/registration.php, όπου θα πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους που εμφανίζονται.

2. Εγγραφείτε στο μάθημα "Εισαγωγή στους Αλγορίθμους" στην ειδική πλατφόρμα εξετάσεων exams.eclass.upatras.gr που έχει δημιουργηθεί, και εν προκειμένω στον εικονικό χώρο εξέτασης του μαθήματος https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CEID383/ έως το Σάββατο 18.09.2021. Κανένα καθυστερημένο αίτημα δεν θα γίνει αποδεκτό.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εν λόγω εξετάσεις έχουν μόνο οι φοιτητές/τριες που είναι εγγεγραμμένοι/ες (στο Ψηφιακό Άλμα) στο συγκεκριμένο μάθημα για την επαναληπτική εξέταση Σεπτεμβρίου 2021.

Λεπτομέρειες σχετικά με την εξέταση, θα ανοικοινωθούν αργότερα στον εικονικό χώρο εξέτασης του μαθήματος (https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CEID383/).

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Χ. Ζαρολιάγκης

Related Lesson: 
Εισαγωγή στους Αλγόριθμους

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.