Ανακοινώσεις

ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΩΝ ΦΟΙΤΗΤΩΝ

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας γνωρίζουμε ότι η Ορκωμοσία των προπτυχιακών φοιτητών τουΤμήματος Μηχ/κών Η/Υ & Πληροφορικής θα διεξαχθεί την Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, Ώρα 13:30. Ο χώρος διεξαγωγής των Τελετών είναι το Αμφιθέατρο ΑΑ΄ στο Ισόγειο του Κτιρίου Διοίκησης – Πρυτανείας.

Οι προς ορκωμοσία φοιτητές θα πρέπει να βρίσκονται στο χώρο μισή ώρα νωρίτερα από την προγραμματισμένη ώρα ορκωμοσίας.

Στιγμιότυπα από την ορκωμοσία μεταπτυχιακών φοιτητών

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Στις 04 Ιουνίου 2018 έγινε η τελετή ορκωμοσίας αποφοίτων μεταπτυχιακών προγραμμάτων του Τμήματος ("Επιστήμης και Τεχνολογίας Υπολογιστών (ΕΤΥ)" και "Ολοκληρωμένα Συστήματα Υλικού και Λογισμικού (ΟΣΥΛ)"). Συγχαρητήρια στους 4 συναδέλφους και καλή σταδιοδρομία!

 

Σίτιση φοιτητών/τριών ακαδημαϊκού έτους 2018-2019

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

ΘΕΜΑ: Σίτιση φοιτητών/τριών ακαδ. έτους 2018-2019

Γίνεται γνωστό στους φοιτητές/τριες που ενδιαφέρονται να σιτίζονται δωρεάν το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019, να υποβάλλουν τα δικαιολογητικά τους   από 16-07-2018 έως 26-10-2018.

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ: ΟΡΓΑΝΑ & ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ)

Εικόνα christides
Κατηγορία: 

Οι επαναληπτικές εξετάσεις Σεπτεμβρίου 2018 του μαθήματος Όργανα & Μετρήσεις  (Εργαστήριο Φυσικής ΙΙ) θα διεξαχθούν στο χώρο του εργαστηρίου την Παρασκευή 31/8, από τις 9:00 έως τις 13:00. Η εξέταση αφορά όλα τα έτη (από πρώτο έως και στο πτυχίο), και δεν θα γίνει ξεχωριστή γραπτή εξέταση για τα έτη από το 5ο έτος έως και στο πτυχίο.

Στιγμιότυπα της εκδήλωσης Σπουδές και Προοπτικές στο Αγρίνιο

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση του τμήματος Σπουδές και Προοπτικές, που έλαβε χώρα την Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Αγρινίου.

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο

Στιγμιότυπα από το 3ο Θερινό Σχολείο: “ICT και εφαρμογές”

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Στιγμιότυπα από το 3ο Θερινό Σχολείο: “ICT και εφαρμογές”, που πραγματοποιήθηκε 25-26 Ιουνίου στις εγκαταστάσεις του Τμήματος

 

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο

https://www.ceid.upatras.gr/el/announcement/therino-sholeio-ict-kai-efar...

 

Στιγμιότυπα της εκδήλωσης Σπουδές και Προοπτικές στην Πάτρα

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Στιγμιότυπα από την εκδήλωση του τμήματος Σπουδές και Προοπτικές, που έλαβε χώρα την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 στην Αίθουσα του Μεγάρου Λόγου και Τέχνης, Πάτρα.

 

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο

https://www.ceid.upatras.gr/el/announcement/tmiyp-spoydes-kai-prooptikes...

Ευρωπαϊκός Διαγωνισμός Καινοτομίας

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 

Ο HiPEAC (European Network on High Performance and Embedded Architecture and Compilation) διοργανώνει διαγωνισμό καινοτομίας για προπτυχιακούς, μεταπτυχιακούς και υποψήφιους διδάκτορες. Προθεσμία εγγραφής: 31.07.2018. Προθεσμία υποβολής πρότασης: 20.10.2018. Περισσότερες λεπτομέρειες:

https://www.hipeac.net/press/6862/hipeac-student-challenge-v-the-tables-...

 

Εκ του Υ/Κ.

 

 

 

 

Βαθμολογία Ειδικά Θέματα Ασφάλειας ΠΜΣ-ΕΤΥ

Εικόνα dchondrogiannis
Κατηγορία: 

Η βαθμολογία του μαθήματος "Ειδικά Θέματα Ασφάλειας" έχει αναρτηθεί στο Progress όποιος έχει πρόβλημα μπορεί να περάσει από το γραφείο του κου Παυλίδη την Τετάρτη 11/07/2018  και ώρα 10:00-12:00

Εκ του Διδάσκοντα

Ανακοίνωση για θέσεις απασχόλησης

Εικόνα bouras
Κατηγορία: 

Το Εργαστήριο Κατανεμημένων Συστημάτων και Τηλεματικής του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών (http://ru6.cti.gr/ru6/), στο πλαίσιο των ευρωπαϊκών και εθνικών έργων που υλοποιεί αναζητά συνεργάτες για απασχόληση με σύμβαση έργου μέσω του ΕΛΚΕ του Πανεπιστημίου Πατρών..

Προσόντα:

Γραπτά

Εικόνα christides
Κατηγορία: 

Όσοι επιθυμούν να δουν το γραπτό τους, από την εξεταστική Ιουνίου 2018, μπορούν να προσέλθουν στο γραφείο μου την Τετάρτη 11/7/2018, ώρες 10:30 έως 12:30.

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΟΡΓΑΝΑ & ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ ΦΥΣΙΚΗΣ ΙΙ)

Εικόνα christides
Κατηγορία: 

Ο τελικός βαθμός του μαθήματος, προέκυψε 90% από την γραπτή και προφορική εξέταση που πραγματοποιήθηκαν στις 2/7 και στις 3/7 στο χώρο του εργαστηρίου και 10% από τις ασκήσεις του εργαστηρίου.

Θερινό Σχολείο: "ICT και Εφαρμογές"

Εικόνα nsklavos
Κατηγορία: 

Το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής, σε συνεργασία με το ΚΕΣΥΠ Πάτρας, διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, το 3ο Θερινό Σχολείο: "ICT και Εφαρμογές", για τους μαθητές λυκείων της ευρύτερης περιοχής, που επιλέχθηκαν να το παρακολουθήσουν, από το ΚΕΣΥΠ.

Η διάρκεια των εργασιών θα είναι από 25 έως και 26 Ιουνίου, 2018, στις εγκαταστάσεις του Τμήματος μας.

Συνημμένα μπορείτε να βρείτε το πρόγραμμα των εργασιών, καθώς και πληροφορίες για το Θερινό Σχολείο.

Εκ Μέρους της Οργανωτικής Επιτροπής,

Νικόλαος Σκλάβος

26.07.2018 @ 13:30 Ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Σας γνωρίζουμε ότι η Ορκωμοσία προπτυχιακών φοιτητών Τμήματος Μηχ/κών Η/Υ & Πληροφορικής θα διεξαχθεί τη Πέμπτη 26 Ιουλίου 2018, στις 13:30 στο Αμφιθέατρο ΑΑ΄, στο Ισόγειο του Α' Κτιρίου Διοίκησης – Πρυτανείας.

Αποτελέσματα Θεωρία Κυκλωμάτων

Εικόνα christides
Κατηγορία: 

Η βαθμολόγηση εμφανίζεται μόνον για τα ονόματα στην λίστα του progress. Τα γραπτά που δεν εμφανίζονται στο progress δεν βαθμολογήθηκαν και δεν λαμβάνονται υπόψη. Μπορούν να επικοινωνήσουν μαζί μου (με email) μόνον όσοι εμφανίζονται στην λίστα του progress. Η σωστή απάντηση στο ερώτημα 2Β, είναι ΙΝ=1,5 A, επειδή V=6V=V2-V1.

Προσεχώς θα ανακοινωθεί η ημέρα και ώρα που μπορούν να δούν το γραπτό τους όσοι το επιθυμούν.

Διαδικασία Αναβαθμολόγησης

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΟΛΟΓΗΣΗΣ:

Σας ενημερώνουμε ότι, κατόπιν απόφασης Συγκλήτου (υπ’ αριθ. 104/1.12.2016), εγκρίνεται η επανεξέταση φοιτητών σε μάθημα/τα, στα οποία έχουν εξεταστεί επιτυχώς και επιθυμούν να βελτιώσουν τη βαθμολογία τους, με την ακόλουθη διαδικασία:

Σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου αλλά και το Τμήμα με τη Μεγαλύτερη Δυναμική

Εικόνα zontou
Κατηγορία: 

Ο ομότιμος Καθηγητής του Tμήματος Αθανάσιος Τσακαλίδης μιλά στο westcity για τη σωστή συμπλήρωση του Μηχανογραφικού Δελτίου
αλλά και τις δυνατότητες που προσφέρει στην επαγγελματική αποκατάσταση των νέων το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής.
Ολόκληρη η συνέντευξη εδώ.

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.