Ανακοινώσεις

Ομιλίες πάνω στους μηχανισμούς δράσης Ηλεκτρομαγνητικών πεδίων Μη Ιοντίζουσων Ακτινοβολιών στον Άνθρωπο

Εικόνα berberid
Κατηγορία: 

Erasmus Teaching Mobility & Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Βιοϊατρικής Τεχνολογίας


Στα πλαίσια του προγράμματος ERASMUS κινητικότητας προσωπικού και του Μεταπτυχιακού Προγράμματος Βιοιατρικής Τεχνολογίας  οι καθηγήτριες  Zuzana Psenakova και Mariana Benova προγραμματίζεται να δώσουν δύο ομιλίες σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

Τρίτη 22 Οκτωβρίου, ωρα 2μμ, Αίθουσα ΗΛ5 του ΤΗΜΤΥ (Ανοιχτή ομιλία)
Mariana Beňová: "Effects of electromagnetic fields to human body with specific implantable medical devices." 

Προκήρυξη εκλογών για ανάδειξη εκπροσώπων ΕΔΙΠ-ΕΤΕΠ στα συλλογικά όργανα

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών ΕΔΙΠ - ΕΤΕΠ στη Συνέλευση του ΤΜΗΥ&Π και στη Συνέλευση του Τομέα Υλικού και Αρχιτεκτονικής, για το διάστημα από 1-12-2019 έως 30-11-2020.

Από τη Γραμματεία

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΗ ΤΕΛΕΤΗ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΔΜΣ & ΚΑΘΟΜΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2019

Εικόνα varvarigou
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι η τελετή απονομής ΔΜΣ θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 20-11-2019 στις 14.00 μ.μ. στην αίθουσα Τελετών του κτιρίου Α’ Διοίκησης.

Η τελετή Καθομολόγησης Διδακτόρων του Τμήματος Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22-11-2019 στις 12.30 μ.μ. στην αίθουσα Τελετών του Α κτιρίου Διοίκησης.

Η Γραμματεία δέχεται αιτήσεις ορκωμοσίας για συμμετοχή στις προσεχείς Τελετές Ορκωμοσίας Διδακτόρων και Απονομής ΔΜΣ από 21-10-2019 έως 25-10-2019

 

Τελετή καθομολόγησης Διδακτόρων

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

 

Η τελετή Καθομολόγησης Διδακτόρων του Τμήματος θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 22-11-2019 και ώρα 12.30 στην αίθουσα "Οδυσσέας Ελυτης" (Α' όροφος κτηρίου Διοίκησης).

Απονομές ΜΔΕ

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Απονομή ΜΔΕ, 20-11-2019, στις 14:00 στην αίθουσα Τελετών "Οδυσσέας Ελύτης" (Α' όροφος κτηρίου Διοίκησης)

Κατάργηση forum myCEID

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 
Με απόφαση του Προέδρου, εντός των επόμενων 30 ημερών θα καταργηθεί το forum myCEID. Εκ του Υ/Κ

Ανάδειξη εκπροσώπων φοιτητών στη Γενική Συνέλευση και στην Κοσμητεία της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με την υπ’ αριθ. 153348/Ζ1/15.9.2017 Υπουργικής Απόφασης (ΦΕΚ 3255 τ. Β) όπως τροποποιήθηκαν με τις διατάξεις της υπ’ αριθ. 191014/Ζ1/7.11.2017 (ΦΕΚ 3969/13.11.2017 τ.

Κλειστή βιβλιοθήκη

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Η βιβλιοθήκη του τμήματος θα παραμείνει κλειστή Τετάρτη 16-10-19 και Πέμπτη 17-10-19. Για οτιδήποτε χρειαστείτε θα με βρείτε στη Γραμματεία στο νέο κτήριο.

Σεμινάρια Τμήματος και CEID Social Hour (Στιγμιότυπα)

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Στιγμιότυπα από το πρώτο social Hour της χρονιάς.

Με μεγάλη επιτυχία άρχισαν τα social hour στο Τμήμα. Την αρχή έκανε ο καθηγητής του τμήματος Αλεξίου Γεώργιος με θέμα: Από τον Κανονισμό στην Πρακτική (Άσκηση)

Για περισσότερες πληροφορίες ακολουθήστε το σύνδεσμο:

18.10.2019@3μμ, ΑΣ: Σεμινάριο Τμήματος και CEID Social Hour: “Retrofitting Security, Module by Module”, Νίκος Βασιλάκης, μεταδιδακτορικός ερευνητής, MIT

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Σεμινάριο Τμήματος & CEID social hour

 

Ημερομηνία-χώρος: Παρασκευή 18 Οκτωβρίου, 3-5μμ, Κτίριο Β (Αίθουσα ΑΣ)

Ομιλητής: Νίκος Βασιλάκης, μεταδιδακτορικός ερευνητής, MIT

Τίτλος: Retrofitting Security, Module by Module

Χορήγηση Υποτροφιών από την Εστία Ναυτικών

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας επισυνάπτουμε έγγραφο που αφορά σε χορήγηση χρηματικών βραβείων από την Εστία Ναυτικών στα παιδιά των εν ενεργεία και συνταξιούχων ναυτικών, που φοίτησαν στα Τμήματα του Πανεπιστημίου μας κατά το ακαδ. έτος 2018-2019.

 

Παράταση Ηλεκτρονικής Εγγραφής των Πρωτοετών Φοιτητών

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας γνωρίζουμε ότι η ηλεκτρονική πλατφόρμα του ψηφιακού άλματος http://eggrafes.upatras.gr θα παραμείνει ενεργή από την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου έως και τη Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2019 προκειμένου οι εγγραφέντες, βάσει των αρχείων του Υπουργείου,  πρωτοετείς φοιτητές, οι οποίοι δεν ολοκλήρωσαν την ηλεκτρονική εγγραφή τους στο Πανεπιστήμιο Πατρών εντός της καθορισμένης προθεσμίας, να συμπληρώσουν τα λοιπά στοιχεία που τους ζητούνται και να τα αναρτήσουν σε μορφή pdf.

IEEE Day 2019

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 
Την Τρίτη 1 Οκτωβρίου διοργανώθηκε από το φοιτητικό παράρτημα του IEEE το IEEE Day 2019. To IEEE Day κάθε χρόνο αποτελεί μια διεθνή γιορτή που φέρνει σε επαφή την φοιτητική κοινότητα με τον εθελοντισμό. Τίτλος της φετινής εκδήλωσης στην Πάτρα ήταν το "EnginIEEEring & VoluntIEEEring" και είχε ως σκοπό να παρουσιάσει τις δράσεις του παραρτήματος στο Πανεπιστήμιο και στην κοινωνία. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων έγινε μια συνοπτική παρουσίαση των τμημάτων CEID και ΗΜΤΥ ενώ μεγάλο μέρος της ήταν αφιερωμένο στο να εισάγει του πρωτοετείς φοιτητές των Τμημάτων μας, στην νέα τους πραγματικότητα.

Θέματα Διπλωματικών Εργασιών

Εικόνα kotsomit
Κατηγορία: 

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε ορισμένα προτεινόμενα θέματα διπλωματικών εργασιών για το ακαδ. έτος 2019-2020 με συνεπιβλέποντα τον κ. Κουτσομητρόπουλο και υπό την επίβλεψη του μέλους ΔΕΠ του ΤΜΗΥΠ καθ. κ. Σιούτα.

Θεματα Διπλωματικών

Θέση εργασίας ΕΜΒΗΣ

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

EMVIS SA has opened a position on informatics for a software engineer for developing interactive web applications for collection, distribution, storage, analysis, processing, and visualization of geographic data.

Skills and requirements

● Degree or equivalent experience in Computer Science, Informatics, Engineering or related field.

● Overall working experience of 2+ years.

Κλειστή βιβλιοθήκη

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Η βιβλιοθήκη του τμήματος θα παραμείνει κλειστή την  εβδομάδα 07-10-2019 έως 11-10-2019 . Αν χρειαστείτε κάτι θα με βρείτε στη Γραμματεία στο νέο κτήριο.

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.