Εξέταση μαθήματος "Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων" - Εξεταστική Ιανουαρίου 2021

Εικόνα zaro
Κατηγορία: 

Η εξέταση του μαθήματος "Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων" θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 29 Ιανουαρίου στις 9:30.

Παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Εξεταστική του Ιανουαρίου 2021 να εγγραφούν στην «Εξέταση μαθήματος» στην πλατφόρμα exams.eclass.upatras.gr μέχρι τη Δευτέρα 18-01-2021 και ώρα 12.00 μμ. Η εγγραφή αυτή αποτελεί δήλωση συμμετοχής στην εξέταση του μαθήματος. Για τη σύνδεση στην πλατφόρμα και την εγγραφή στην «Εξέταση μαθήματος»  θα πρέπει να γίνει υποχρεωτικά χρήση του ιδρυματικού σας λογαριασμού.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εξετάσεις έχουν ΜΟΝΟ οι εγγεγραμμένοι φοιτητές και φοιτήτριες στο progress και με ταυτόχρονη δήλωσης συμμετοχής στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr.

 

Όσον αφορά την εξέταση, σας ενημερώνω ότι θα έχει διάρκεια 30 λεπτά και καλείστε να απαντήσετε σε 20 ερωτήσεις πολλαπλής επιλογής.

 

Σημειώνω ότι πριν την εξέταση, θα πρέπει να έχετε μεριμνήσει για τα ακόλουθα:

  • Να έχετε κάνει την ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωσή για συμμετοχή στις εξ αποστάσεως εξετάσεις στην πλατφόρμα του https://exams.eclass.upatras.gr/modules/auth/registration.php (όπου θα πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους που εμφανίζονται) και στη συνέχεια να εγγραφείτε στην «Εξέταση μαθήματος»
  • Να διαθέτετε τον απαιτούμενο εξοπλισμό και τα απαραίτητα τεχνικά μέσα (π.χ. σταθερό ή φορητό Η/Υ, κάμερα, μικρόφωνο, κλπ.) και να έχετε ελέγξει τη σωστή λειτουργία του κατά τον χρόνο της εξέτασης,
  • να εξασφαλίσετε καλής ποιότητας σύνδεση στο διαδίκτυο την ημέρα και ώρα της εξέτασης
  • να συμμετάσχετε στις εξετάσεις αποκλειστικά και μόνο μέσω του ιδρυματικού λογαριασμού σας

 

Για ό,τι χρειαστείτε, μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μου με email στο .

 

Καλή επιτυχία,

Βασίλης Κόκκινος

Related Lesson: 
Δίκτυα Δημόσιας Χρήσης και Διασύνδεση Δικτύων

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.