ΕΞΕΤΑΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ "ΚΑΤΑΝΕΜΗΜΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ" - ΙΑΝ/ΦΕΒ 2021

Εικόνα amaxilatis
Κατηγορία: 

Αγαπητοί/ες φοιτητές/τριες,

σε συνέχεια του κανονιστικού πλαισίου των εξετάσεων χειμερινού εξαμήνου του Πανεπιστημίου Πατρών, όσοι απο εσάς είστε εγγεγραμμένοι στο μάθημα στο Ψηφιακό Άλμα και επιθυμείτε να λάβετε μέρος στην εξέταση χειμερινού εξαμήνου 2020-2021, πρέπει με τον ιδρυματικό σας λογαριασμό να:

1. Συμπληρώσετε την ηλεκτρονική Αίτηση-Δήλωση για συμμετοχή στις εξ αποστάσεως εξετάσεις χειμερινού εξαμήνου 2020-2021 στην πλατφόρμα https://exams.eclass.upatras.gr/modules/auth/registration.php, όπου θα πρέπει να αποδεχτείτε τους όρους που εμφανίζονται.

2. Εγγραφείτε στο μάθημα "Κατανεμημένα Συστήματα Ι - Ιανουάριος 2021" στην ειδική πλατφόρμα εξετάσεων exams.eclass.upatras.gr που έχει δημιουργηθεί, και εν προκειμένω στον εικονικό χώρο εξέτασης του μαθήματος https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CEID277 έως την Κυριακή 24.01.2021. Κανένα καθυστερημένο αίτημα δεν θα γίνει αποδεκτό.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εν λόγω εξετάσεις έχουν μόνο οι φοιτητές/τριες που είναι εγγεγραμμένοι/ες (στο Ψηφιακό Άλμα) στο συγκεκριμένο μάθημα για το χειμερινό εξάμηνο 2020-2021.

Λεπτομέρειες σχετικά με την εξέταση, θα ανοικοινωθούν αργότερα στον εικονικό χώρο εξέτασης του μαθήματος (https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CEID277)

Με φιλικούς χαιρετισμούς,

Δ. Αμαξηλάτης

*/

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.