Εξέταση Μαθήματος Τεχνητής Νοημοσύνης Επί Διπλώματι Φοιτητές Ιούνιος 2021

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 

Αγαπητοί φοιτητές,

Η εξέταση του μαθήματος της Τεχνητής Νοημοσύνης για τους επί διπλώματι φοιτητές θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής.

Για να συμμετέχετε στην εξέταση θα πρέπει να εγγραφείτε στο μάθημα/εξέταση μέσω της πλατφόρμας exams.eclass μέχρι και την Τρίτη 8 Ιουνίου 2021https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CEID284/.

Εκτός από την εγγραφή/εξέταση στο μάθημα, χρειάζεται να επιλέξετε τη σωστή ομάδα εξέτασης (Νέο ή Παλαιό Πρόγραμμα Σπουδών)Αν δεν εγγραφείτε στη σωστή ομάδα (ακόμα και αν έχετε κάνει εγγραφή στο μάθημα/εξέταση), δεν θα εμφανιστεί το τεστ την ώρα της εξέτασης.

Θα αναρτηθούν τεχνικές λεπτομέρειες (ακριβής ώρα, τύπος εξέτασης, περαιτέρω οδηγίες) για τη συμμετοχή σας στην εξέταση λίγες μέρες πριν την έναρξή της στο eclass του μαθήματος: https://eclass.upatras.gr/courses/CEID1104/.

Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εν λόγω εξετάσεις έχουν μόνο οι επι διπλώματι φοιτητές/τριες (6ο έτος και άνω) που είναι εγγεγραμμένοι/ες (στο Ψηφιακό Άλμα) στο συγκεκριμένο μάθημα για την επαναληπτική εξέταση Ιουνίου 2021.

Οι διδάσκοντες

Related Lesson: 
Τεχνητή Νοημοσύνη

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.