Εξέταση Θεωρία Γραφ/ων & Εφ/γές - Διακριτά Μαθ/κά ΙΙ 19-6-21

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

Η εξέταση του μαθήματος "Θεωρία Γραφημάτων & Εφαρμογές - Διακριτά Μαθηματικά ΙΙ" θα είναι ΓΡΑΠΤΗ EΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ με ταυτοποίηση εξεταζομένων και εποπτεία της διαδικασίας μέσω κάμερας, σύμφωνα με το σενάριο Γ2 στις Οδηγίες συμμετοχής φοιτητών σε εξ αποστάσεως εξετάσεις (βλέπε https://sfb.sites.upnet.gr/students/ ).

Για την γραπτή εξέταση θα χρησιμοποιηθεί το ΕΧΑΜS Ε-CLASS, και για την ταυτοποίηση το ΖΟΟΜ. Άν κάποιος φοιτητής έχει ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ πρόβλημα πρόσβασης στα απαραίτητα ψηφιακά μέσα θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα τον διδάσκοντα: μπορούν να εξυπηρετηθούν ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Τμήματος.

Οι επί διπλώματι φοιτητές που θέλουν να συμμετάσχουν στην εξέταση πρέπει να γραφτούν στο ΕΧΑΜS Ε-CLASS, στο 'μάθημα' Θεωρία Γραφημάτων και Εφαρμογές Iούνιος 2021. Οι εγγραφές πρέπει να γίνουν ΠΡΙΝ TΟ ΣΑΒΒΑΤΟ 19 - 6 - 2021.  Υπενθυμίζεται ότι είναι απαραίτητη η εγγραφή ΚΑΙ ΣΤΟ PROGRESS.

ΠΡΟΣΟΧΗ     Δεν ισχύουν οι εγγραφές / αιτήσεις εγγραφής σε 'μαθήματα' που χρησιμοποιήθηκαν για προηγούμενες εξετάσεις: πρέπει να γίνει νέα εγγραφή, στο Θεωρία Γραφημάτων και Εφαρμογές Iούνιος 2021.

Θα υπάρξουν επόμενες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Τμήματος και στο E-CLASS, σχετικά με την διαδικασία και το περιεχόμενο της εξέτασης.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση μπορείτε να μού στέλνετε μηνύματα στο Ε-CLASS, και εμέιλ στις διευθύνσεις    και  .

Σ. Κοσμαδάκης

Related Lesson: 
Θεωρία Γραφημάτων και Εφαρμογές

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.