Εξέταση Θεωρία Γραφ/ων & Εφ/γές - Διακριτά Μαθ/κά ΙΙ, 28 - 1 - 2021

Εικόνα scosmada
Κατηγορία: 

Εξέταση Θεωρία Γραφ/ων & Εφ/γές - Διακριτά Μαθ/κά ΙΙ,  28 Ιανουαρίου 2021

Η εξέταση του μαθήματος "Θεωρία Γραφημάτων & Εφαρμογές - Διακριτά Μαθηματικά ΙΙ" θα είναι ΓΡΑΠΤΗ EΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ με ταυτοποίηση εξεταζομένων και εποπτεία της διαδικασίας μέσω κάμερας, σύμφωνα με το σενάριο Γ2 στις Οδηγίες συμμετοχής φοιτητών σε εξ αποστάσεως εξετάσεις (βλέπε https://sfb.sites.upnet.gr/students/ ).

Για την γραπτή εξέταση θα χρησιμοποιηθεί το ΕΧΑΜS Ε-CLASS, και για την ταυτοποίηση το ΖΟΟΜ. Άν κάποιος φοιτητής έχει ΔΙΑΠΙΣΤΩΜΕΝΟ πρόβλημα πρόσβασης στα απαραίτητα ψηφιακά μέσα θα πρέπει να ενημερώσει άμεσα τον διδάσκοντα: μπορούν να εξυπηρετηθούν ΜΟΝΟ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ στα πλαίσια των δυνατοτήτων του Τμήματος.

Οι φοιτητές που θα συμμετάσχουν στην εξέταση πρέπει να γραφτούν ΣΤΟ ΕΧΑΜS Ε-CLASS, στο 'μάθημα' Θεωρία Γραφημάτων και Εφαρμογές Iανουάριος-Φεβρουάριος 2021 (ανεξαρτήτως έτους). Οι εγγραφές πρέπει να γίνουν ΜΕΧΡΙ THN ΚΥΡΙΑΚΗ  24 - 1 - 2021.  Υπενθυμίζεται ότι είναι απαραίτητη η εγγραφή ΚΑΙ ΣΤΟ PROGRESS.

ΠΡΟΣΟΧΗ     Δεν ισχύουν οι εγγραφές / αιτήσεις εγγραφής στο 'μάθημα' Θεωρία Γραφημάτων και Εφαρμογές που χρησιμοποιήθηκε για την εξέταση του Σεπτεμβρίου 2020. ΟΛΟΙ ΑΝΕΞΑΙΡΕΤΩΣ πρέπει να γραφτούν στο 'μάθημα' Θεωρία Γραφημάτων και Εφαρμογές Iανουάριος-Φεβρουάριος 2021.

Θα υπάρξουν επόμενες ανακοινώσεις στην ιστοσελίδα του Τμήματος και στο E-CLASS, σχετικά με τα τμήματα (δίωρα) της εξέτασης και την σύνδεση στο Ζοοm.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση σχετικά με την εξέταση, παρακαλώ στέλνετε μηνύματα ΜΟΝΟ στο ΕΧΑΜS Ε-CLASS -- μην στέλνετε στις προσωπικές μου διευθύνσεις.

 

 

Σ. Κοσμαδάκης

Related Lesson: 
Θεωρία Γραφημάτων και Εφαρμογές

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.