Ευρωπαϊκό Έργο BENEFIT: Γεφυρώνoυμε το ψηφιακό και κοινωνικό χάσμα εκπαιδεύοντας από απόσταση

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Η ερευνητική ομάδα του Πανεπιστημίου Πατρών του Ευρωπαϊκού έργου Erasmus+ BENEFIT Boosting Innovation in Education and Research of Precision Agriculture in Palestine, η οποία συγκροτείται απο τη Δρ. Μαρία Φραγκάκη, μέλος ΕΔΙΠ (ΤΕΕΑΠΗ) και Επιστημονική Υπεύθυνη του Έργου, τον Καθηγητή Ιωάννη Χατζηλυγερούδη (ΤΜΗΥΠ), Αναπληρωτή Επιστημονικό Υπεύθυνο, τον Δρ. Στυλιανό Μυστακίδη, Εξειδικευμένο Ερευνητή στο Μουσείο Επιστημών & Τεχνολογίας και τον Υπ. Διδάκτορα και Ερευνητή Νικόλαο Γκοργκόλη (ΤΜΗΥΠ), το διάστημα 25-29 Ιανουαρίου 2021 πραγματοποιήσε το 2ο διαδικτυακό σεμινάριο επιμόρφωσης του

Εξειδικευμένοι ερευνητές στο πεδίο της “εξ Αποστάσεως Εκπαίδευσης”, από το ΤΜΗΥΠ και το Τμήμα Επιστημών της Εκπαίδευσης και Αγωγής στην Προσχολική Ηλικία (ΤΕΕΑΠΗ) οργάνωσαν και πραγματοποίησαν μαζί με ερευνητές από τρία άλλα Ευρωπαϊκά Πανεπιστημιακά Ιδρύματα (Σλοβακίας, Τσεχίας και Βουλγαρίας) επιμόρφωση 40 Παλαιστίνιων Ακαδημαϊκών.

Κύριος σκοπός του έργου BENEFIT είναι η ανάπτυξη καινοτόμων Προγραμμάτων Σπουδών στο ευρύτερο πεδίο της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης. Η κατάκτηση γνώσεων και δεξιοτήτων στη δημιουργία εξ Αποστάσεως Μαθημάτων για την προαγωγή της καινοτομίας και της έρευνας στο επιστημονικό αντικείμενο “Γεωργία Ακριβείας” (Precision Agriculture”) είναι οι βασικές επιδιώξεις του έργου.

Αναλυτικές πληροφορίες:

http://www.benefit.edu.ps/ και https://www.facebook.com/benefit.erasmus.1

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.