Γραπτή Εξέταση στην Φυσική

Εικόνα christides
Κατηγορία: 

Η γραπτή εξέταση του μαθήματος της Φυσικής θα γίνει μόνον στο Αμφιθέατρο Φοιτητικής Εστίας (ΑΦΕ). Όλοι οι εξεταζόμενοι πρέπει να έχουν μαζί τους ως αποδεικτικό της φοιτητικής τους ιδιότητας, το δελτίο της φοιτητικής τους ταυτότητας από το τμήμα Μηχ. ΗΥ του παν/μίου Πατρών.

Κατά την εξέταση θα πρέπει να έχετε μαζί σας (εκτός από τα στυλό σας): μολύβι, χάρακα και υπολογιστή χειρός (η χρήση κινητών τηλεφώνων απαγορεύεται). 

Η γραπτή εξέταση περιλαμβάνει 2 μέρη:

Πρώτο Μέρος: ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗΣ

Προαπαιτούμενο για την βαθμολόγηση των θεμάτων της εξέτασης είναι να απαντήσετε σωστά τουλάχιστον σε έξι από 10 πολύ απλά ερωτήματα, γράφοντας την απάντηση ακριβώς στο κενό διάστημα κάτω από κάθε ερώτημα. Πρέπει να απαντήσετε και στα δέκα ερωτήματα. Όσοι απαντήσουν σωστά σε λιγότερα από έξι ερωτήματα τότε τα θέματα δεν θα βαθμολογούνται εξαιτίας ανεπαρκούς κατανόησης των βασικών εννοιών. Κανένα από τα 10 ερωτήματα δεν θα βαθμολογείται, αποτελούν ένα απλό τεστ για τον έλεγχο κατανόησης της βασικής ύλης του μαθήματος. Η διαδικασία αυτή δεν θα είναι περισσότερο από 10 με 15 λεπτά, το πολύ.

Δεύτερο Μέρος: Είναι τα Θέματα που πρέπει να απαντήσετε για βαθμολόγηση.

Αναλυτικές εξηγήσεις και παραδείγματα τόσο των ερωτημάτων όσο και των θεμάτων έχουν δοθεί στην τελευταία παράδοση του μαθήματος.

Χ. Χρηστίδης

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.