Ημερίδα με θέμα "Research integrity"

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

 

Την Πέμπτη 17 Μαΐου 2018 πραγματοποιείται στο Συνεδριακό και Πολιτιστικό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών ημερίδα με θέμα "Research Integrity".

Η εκδήλωση συνδιοργανώνεται από τον Ευρωπαϊκό Οργανισμό ΕΜΒΟ και την Επιτροπή Βιοηθικής του Πανεπιστημίου Πατρών και υποστηρίζεται από το Πανεπιστήμιο Πατρών.

Στόχος της ημερίδας είναι η επιμόρφωση των μελών της ακαδημαϊκής κοινότητας σε θέματα δεοντολογίας και ηθικής της έρευνας.

Το πρόγραμμα της ημερίδας περιλαμβάνει ομιλίες ανοιχτές για όλη την ακαδημαϊκή κοινότητα και στη συνέχεια ένα workshop για μικρό αριθμό συμμετεχόντων που αφορά τη συζήτηση διαφορετικών σεναρίων δεοντολογίας της έρευνας.

Οι ενδιαφερόμενοι για το δεύτερο τμήμα της ημερίδας, που αφορά περιορισμένο αριθμό συμμετεχόντων, παρακαλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση που επισυνάπτεται.

Την Παρασκευή 18 Μαΐου οι συμμετέχοντες από το ΕΜΒΟ θα είναι διαθέσιμοι για συναντήσεις με μέλη της ακαδημαϊκής κοινότητας, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, προκειμένου να συζητηθούν θέματα Βιοηθικής και Δεοντολογίας της Έρευνας.

Tο πρόγραμμα της εκδήλωσης έχει αναρτηθεί στον ακόλουθο σύνδεσμο (https://www.upatras.gr/sites/www.upatras.gr/files/poster_embo_research_integrity_workshops.pdf)

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.