Καλοκαιρινό Σεμινάριο - BEST Course in Summer Patras 2022

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 

Μια μοναδική ευκαιρία για φοιτητές πολυτεχνικών και θετικών σχολών επιστρέφει για άλλη μια φορά στην Πάτρα! Τη περίοδο 9 με 18 Ιουλίου η τοπική ομάδα BEST (Board of European Students of Technology) του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει το σεμινάριο με τίτλο “The Sound of Science: A Dive Into Sound Measure and Hearing”, με καθηγητές από το Πανεπιστήμιο Πατρών και συμμετέχοντες φοιτητές από την Πάτρα και όλη την Ευρώπη. 

BEST Courses είναι δεκαήμερα εποχικά ακαδημαϊκά σεμινάρια, τα οποία διεξάγονται σε κορυφαία πανεπιστήμια της Ευρώπης φυσικά με το δικό μας να μην αποτελεί εξαίρεση. Συμμετέχουν σε αυτό 22 φοιτητές από την Ευρώπη και σκοπός τους είναι, μέσω των διαλέξεων που θα παρακολουθήσουν από καθηγητές του Πανεπιστημίου Πατρών, να εμπλουτίσουν τις γνώσεις και να εξελίξουν την επιστημονική κατάρτιση τους. Φέτος, το θέμα που επιλέξαμε είναι The Sound of Science: A Dive Into Sound Measure and Hearing και διοργανώνεται σε συνεργασία με τον κ. Μουρτζόπουλο από το τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών. Επιπρόσθετα θα πραγματοποιηθούν επισκέψεις σε εταιρείες του τομέα και θα επισκεφτούν χώρους με ιδιαίτερη ακουστική για να εφαρμόσουν στην πράξη τις γνώσεις που θα λάβουν. Παράλληλα, θα διοργανωθούν πολιτιστικές εκδηλώσεις με σκοπό την πολιτισμική ανταλλαγή μέσω της αλληλεπίδρασης φοιτητών από διαφορετικές χώρες, κουλτούρες και πολιτισμούς. 

 

Ο BEST είναι ο μεγαλύτερος εθελοντικός, μη κερδοσκοπικός, μη πολιτικός οργανισμός φοιτητών μηχανικής και θετικών επιστημών της Ευρώπης. Ο οργανισμός δραστηριοποιείται σε 88 Πολυτεχνεία & Πανεπιστήμια σε 31 χώρες και απευθύνεται σε 1.300.000 φοιτητές. Έχοντας ως όραμα την “ενίσχυση της διαφορετικότητας” και ως αποστολή την “εξέλιξη των φοιτητών”, στοχεύει  στην συμπληρωματική εκπαίδευση των φοιτητών μηχανικής σε νέες τεχνολογίες μέσω ποικίλων εκδηλώσεων. Στην Ελλάδα ο BEST δραστηριοποιείται σε 5 πόλεις με την Πάτρα να είναι η πρώτη ελληνική τοπική ομάδα, έχοντας ενεργή συμμετοχή από το 1991. 

Δηλώσεις συμμετοχής έως  20/06/2022 στο https://forms.gle/d85FXJRqHBKWqSEt9

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το bestpatras.org, bestpatras.org/courseinsummer2022.html. Επικοινωνήστε μαζί μας στο patras@best-eu.org ή μέσω των social media  BEST Patras , @best_patras.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.