Κορυφώνονται οι φοιτητικοί αγώνες Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου ενόψει των τελικών των διατμηματικών πρωταθλημάτων 2018-2019

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΓΝΩΝ

Ολοκληρώνονται οι φάσεις, και προκρίνονται οι ομάδες στους μεγάλους τελικούς των εσωτερικών διατμηματικών φοιτητικών πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου 2018-2019 του Πανεπιστημίου Πατρών, που πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Συγκεκριμένα κατά άθλημα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ:

Στον μεγάλο τελικό του μπάσκετ, θα αναμετρηθούν η φοιτητικές ομάδες των τμημάτων  ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ - ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ Η/Υ & ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΚΗΣ. Ο μεγάλος τελικός θα πραγματοποιηθεί στην 14η ημέρα αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2017, στις 7:00 μμ. στο κλειστό γήπεδο του Πανεπιστημιακού Γυμναστηρίου.

Η ομάδα του τμ. Διοίκησης Επιχειρήσεων κέρδισε την ομάδα του τμ. Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών με σκορ 81-77. Επίσης η ομάδα του τμ. Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής κέρδισε το τμ. Φαρμακευτικής με σκορ 63-54, σε δύο αγώνες με ενέργεια και πάθος.

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ:

Στον μεγάλο τελικό του ποδοσφαίρου έχει ήδη προκριθεί η φοιτητική ομάδα του τμ. ΙΑΤΡΙΚΗΣ που κέρδισε στον α΄ ημιτελικό την φοιτητική ομάδα του τμ. ΜΗΧΑΝΟΛΟΓΩΝ & ΑΕΡΟΝΑΥΠΗΓΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ με σκορ 3-2. Η ομάδα του τμ. Ιατρικής περιμένει τον νικητή του β΄ημιτελικού μεταξύ των ομάδων των τμ. ΦΑΡΜΑΚΕΥΤΙΚΗΣ-ΧΗΜΙΚΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩΝ για να γνωρίζει τον αντίπαλό της. Ο δεύτερος ημιτελικός θα διεξαχθεί την Δευτέρα 3 Ιουνίου 2019, ώρα 5:30 μμ. στο γήπεδο ποδοσφαίρου με φυσικό χλοοτάπητα του Πανεπιστημίου Πατρών, επίσης στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο.

Ο μικρός και ο μεγάλος τελικός ποδοσφαίρου θα διεξαχθούν κι αυτοί κατά την 14η ημέρα αθλητισμού του Πανεπιστημίου Πατρών, την Τετάρτη 5 Ιουνίου 2017, στις 5:00 μμ (μικρός τελικός), και στις 7:00 μμ (μεγάλος τελικός).

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.