Το μάθημα της Φυσικής μέσω του eclass

Εικόνα christides
Κατηγορία: 

Το μάθημα της Φυσικής διεξάγεται με ασύγχρονη εξ αποστάσεως διδασκαλία, πρόσβαση με συνθηματικό στο eclass από τον σύνδεσμο: https://eclass.upatras.gr/courses/CEID1070/

Για να αποκτήσουν πρόσβαση, θα πρέπει όλοι οι φοιτητές του πρώτου έτους να εγγραφούν στους Χρήστες στο eclass του μαθήματος Φυσικής, δηλώνοντας το email του πανεπιστημίου ( ), εφόσον το έχουν παραλάβει. Έτσι θα μπορούν να λαμβάνουν τις ανακοινώσεις που θα αφορούν την κάθε μια παράδοση. Εφεξής, όλες οι ανακοινώσεις θα στέλνονται μέσω του eclass, οπότε όσοι δεν έχουν εγγραφεί στους Χρήστες δεν θα μπορούν να τις λαμβάνουν.

Στο ωρολόγιο πρόγραμμα οι ώρες διδασκαλίας είναι: Τετάρτη 16-18, Πέμπτη 11-13. Οι παραδόσεις του μαθήματος  αναρτώνται βιντεοσκοπημένες για να τις δείτε στις Επιλογές του μαθήματος: Σύνδεσμοι και στα Πολυμέσα.

Τα αρχεία παρουσιάσεων βρίσκονται στις Επιλογές του μαθήματος: Έγγραφα.

Μπορείτε να γράφετε τις απορίες σας για τη κάθε μια βιντεοσκοπημένη διάλεξη του μαθήματος που θα έχετε παρακολουθήσει, ώστε να βλέπουν όλοι οι χρήστες τις ερωτήσεις σας και τις απαντήσεις μου, στις Επιλογές του μαθήματος: Κουβεντούλα .

Χ. Χρηστίδης

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.