[ΜΕ ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ] ΕΝΑΡΞΗ ΔΗΛΩΣΗΣ ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ ΧΕΙΜΕΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2022-2023

Εικόνα anagnosta
Κατηγορία: 

Οι Δηλώσεις μαθημάτων χειμερινού εξαμήνου 2022-2023 για τους φοιτητές του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής θα πραγματοποιηθούν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση https://progress.upatras.gr από  4/11/2022 έως 21/11/2022.

Δηλώνουν όλοι οι φοιτητές και οι επί διπλώματι.

Προσοχή:

  • Οι φοιτητές μπορούν να κάνουν δήλωση μαθημάτων μόνο εφόσον έχουν πραγματοποιήσει πρώτα την ανανέωση εγγραφή τους.
  • Η διαδικασία δήλωσης αφορά όλους/όλες τους φοιτητές/ριες, περιλαμβανομένου και του πρώτου έτους.
  • Οι φοιτητές δηλώνουν όλα τα μαθήματα του χειμερινού εξαμήνου, τόσο τα υποχρεωτικά, όσο και τα μαθήματα επιλογής στα οποία προτίθενται να εξεταστούν στην περίοδο Ιανουαρίου - Φεβρουαρίου ακαδ. έτους 2022-2023. Εάν ξεχάσουν να δηλώσουν κάποιο μάθημαν δεν θα μπορέσουν να συμμετέχουν στην εξέταση του συγκεκριμένου μαθήματος. 
  • Το όριο δήλωσης ECTS είναι 30 ECTS ανά εξάμηνο (εκτός από τους φοιτητές του 3ου, 5ου, 7ου, και 9ου εξαμήνου που το όριο δηλώσεων είναι 60 ECTS συνολικά). Το εν λόγω άνω όριο για τους επι διπλώματι φοιτητές είναι 90 ECTS (συνολικά)
  • Οι φοιτητές που παρακολουθούν το Παλαιό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (έτος εισαγωγής από 2013 και πριν), παρακαλούνται να συμβουλευτούν τις Μεταβατικές Διατάξεις:  https://www.ceid.upatras.gr/el/undergraduate/studies/transitional
  • Οι φοιτητές που παρακολουθούν το Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (έτος εισαγωγής από 2021 και πριν), παρακαλούνται να συμβουλευτούν τις Μεταβατικές Διατάξεις: https://www.ceid.upatras.gr/sites/default/files/pages/metavatikes_diataxeis_gia_foitites_eisagogis_2021_kai_prin.pdf  

Κατά την εγγραφή πρέπει να εξαντλούνται:

  1. κατά πρώτη προτεραιότητα τα υποχρεωτικά μαθήματα προηγουμένων εξαμήνων στα οποία δεν έχει λάβει προβιβάσιμο βαθμό,
  2. κατά δεύτερη προτεραιότητα τα υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου φοίτησης του φοιτητή,
  3. κατά τρίτη προτεραιότητα, μαθήματα επιλογής του εξαμήνου τους.

 

Πέραν αυτής της ημερομηνίας το ηλεκτρονικό σύστημα θα κλείσει και δεν θα μπορείτε να δηλώσετε.

Προσοχή:  Μετά την αποθήκευση δήλωσης να πραγματοποιείτε έλεγχο στο progress.upatras.gr στην επιλογή «ακαδημαϊκό έργο» για το αν παρουσιάζονται σωστά στο τρέχον ακαδ. έτος τα μαθήματα που δηλώσατε.

Σε περίπτωση που δε εμφανίζονται, προσπαθείτε πάλι για δήλωση και αν συνεχίζει το πρόβλημα, επικοινωνείτε με την Γραμματεία του Τμήματος μέσα στις ημερομηνίες δήλωσης που έχουν ανακοινωθεί.

Από τη Γραμματεία

 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.