Νέα Τμήματος

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 
Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές:
 
Αφού σημειώσω τη μεγάλη θλίψη και ανησυχία μας για τις  καταστροφές που συνεχίζονται λόγω των μεγάλων και συνεχών πυρκαγιών, σας ενημερώνω για τα εξής, με την ευκαιρία της έναρξης των θερινών διακοπών:
 • Την περασμένη Δευτέρα 2/8/21 ορκίστηκαν 55 νέοι/ες απόφοιτοι/ες - "και με τη βούλα" πλέον CEIDδες! Με συγκίνηση και χαρά ευχηθήκαμε Καλή Σταδιοδρομία.
 • Έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα της επαναληπτικής εξεταστικής ("εξ. Σεπτεμβρίου") του ακαδημαϊκού έτους 2020-21. Ηεξεταστική θα διεξαχθεί εξ αποστάσεως, όπως και τον Ιούνιο (ελπίζουμε  να είναι η τελευταία αυτού του τύπου). Η εξεταστική "απλώνεται" σε αρκετές εβδομάδες, κάνοντας χρήση και της εβδομάδας πριν την έναρξη του Χειμερινού εξαμήνου, έτσι ώστε μαθήματα ίδιου έτους (ιδιαίτερα τα υποχρεωτικά) να μη βρίσκονται σε μικρή απόσταση μεταξύ τους, κ.λπ. 
 • Σχετικά με τη δυνατότητα βελτίωσης βαθμολογίας: Παρακαλώ δείτε τη σχετική ανακοίνωση στο  site και προσέξτε τους κανονισμούς και την καταληκτική  ημερομηνία υποβολής αίτησης.
 • Έχει αναρτηθεί το Πρόγραμμα Σπουδών  2021-22. Όσοι βρίσκεστε σε έτος με δυνατότητα παρακολούθησης μαθημάτων επιλογής, δείτε τους ανανεωμένους με ορισμένα νέα μαθήματα πίνακες (35 μαθήματα επιλογής χειμερινού και 27 εαρινού εξ. επιπλέον των μαθημάτων Γενικής Παιδείας και της Πρακτικής Άσκησης).
 • Διαβάστε την απόφαση της Συγκλήτου του Πανεπιστημίου Πατρών σχετικά με τη διεξαγωγή των μαθημάτων το ακαδημαϊκό έτος 2021-22. Προσθέτω και εγώ την έκκληση μου, ως Πρόεδρος του Τμήματος,  εφόσον μπορείτε, να εμβολιαστείτε. Από τη συμμετοχή όλων μας θα κριθεί σε μεγάλο βαθμό η δυνατότητα  "δια ζώσης" λειτουργίας του πανεπιστημίου κατά το νέο Ακαδημαϊκό Έτος.
 • Σχετικά με το Νέο Κτίριο: Έχει ξεκινήσει η μετακόμιση του Υπολογιστικού Κέντρου στην πτέρυγα Ε. Επισημαίνω, ότι πρόκειται για το τελευταίο βήμα της "μεγάλης μετακόμισης" και ότι από εδώ και στο εξής, όλες οι εργασίες (που δεν είναι λίγες) θα αφορούν τη βελτίωση και εξομάλυνση των λειτουργιών στους νέους χώρους. 
 • Αναφέρω μερικά ακόμα στοιχεία: Πρόσφατα, το τμήμα υποδέχτηκε νέους καθηγητές (μέλη ΔΕΠ) που βρίσκονται στο στάδιο αναμονής για την διεκπεραίωση των σχετικών διαδικασιών που απαιτούνται για την ανάληψη καθηκόντων και ως εκ τούτου δεν εμφανίζονται στον Οδηγό Σπουδών 2020-21 του Τμήματος. Πρόκειται για τους εξής συναδέλφους:
  • δρ. Παναγιώτης Χατζηδούκας, Αναπληρωτής Καθηγητής, "Προγραμματισμός και λογισμικό για παράλληλη επεξεργασία", Τομέας Λογικού
  • δρ. Δημήτριος Κοσμόπουλος, Αναπληρωτής Καθηγητής, Γνωστικό Αντικείμενο "Επεξεργασία εικόνας και ήχου", Τομέας Υλικού και Αρχιτεκτονικής.
  • Επίσης, την περασμένη Δευτέρα 2/8/21 εξελέγη στη θέση Επίκουρου Καθηγητή με γνωστικό αντικείμενο "Υλικό ή/και Αρχιτεκτονική Υπολογιστών" ο δρ. Γεώργιος Ζερβάκης.
 
Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές, εκ μέρους όλων μας στο Τμήμα, σας εύχομαι καλό υπόλοιπο του καλοκαιριού, με όποιον τρόπο έχετε επιλέξει να το περάσετε.
 
Ε. Γαλλόπουλος
Καθηγητής και Πρόεδρος του Τμήματος

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.