ΠΡΑΚΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ - ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Εικόνα alexiou
Κατηγορία: 

Αγαπητές/οι

Αυτή η ανακοίνωση ίσως είναι η τελευταία μου σαν Υπεύθυνου Πρακτικής Άσκησης του τμήματος. Θέλω να ευχαριστήσω όλους σας που συμμετείχατε στην φετινή Πρακτική Άσκηση (με δύσκολες συνθήκες λόγω της πανδημίας), και μέσω υμών όλους όσους πραγματοποίησαν Πρακτική Άσκηση τα τελευταία 10  χρόνια.

Από την επομένη περίοδο Πρακτικής Άσκησης υπεύθυνος θα είναι ο αναπλ. καθηγητής Ε.  Ψαράκης με την Επιτροπή να συμπληρώνεται από τον καθ. Σ. Σιούτα και τον επικ. καθηγητή Κ. Τσιχλα. Συνεπώς  οι οποιεσδήποτε ερωτήσεις και απορίες θα πρέπει πλέον να απευθύνονται προς αυτούς.

Η επόμενη προκήρυξη για το ακαδ. έτος 2021 θα δημοσιευτεί σύντομα. Συνεπώς οι ενδιαφερόμενοι να κάνετε υπομονή. Οι διαδικασίες και οι συνθήκες υλοποίησης της Πρακτικής θα είναι παρόμοιες με τις διαδικασίες και τις συνθήκες των προηγούμενων ετών.

Ένα τελευταίο θέμα είναι η "εκκαθάριση"  των χρηστών  του eclass της Πρακτικής Άσκησης.

Ζητάμε από όλους, όσοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης στους χρήστες να διαγράφουν. Αν αυτό δεν γίνει εντός του Οκτώβριου θα πραγματοποιηθεί συνολική εκκαθάριση και το eclass θα είναι πάλι διαθέσιμο για τις νέες εγγραφές ενδιαφερομένων.

 

ο υπεύθυνος της Πρακτικής Άσκησης

καθ. Γ. Φ. Αλεξίου

Related Lesson: 
Πρακτική Άσκηση

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.