Πρόγραμμα Project Future Τράπεζας Πειραιώς

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 

http://www.projectfuture.gr/

Την  ΤΕΤΑΡΤΗ 3 Απριλίου από 11.00 – 15.00 στην αίθουσα του Μικρού Συνεδριακού θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση ενημέρωσης σχετικά με το Project Future.

Το Project Future είναι ένα πρόγραμμα της Τράπεζας Πειραιώς, το οποίο συνδέει την εκπαίδευση των νέων πτυχιούχων με την εύρεση εργασίας. 

Στόχος του προγράμματος είναι να δημιουργήσει ευκαιρίες για τους νέους που θέλουν να εργαστούν και να διακριθούν στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο αυτό, η Τράπεζα Πειραιώς επενδύει στη στοχευμένη εκπαίδευση, σε τομείς της ελληνικής οικονομίας όπου υπάρχουν διαθέσιμες θέσεις εργασίας, βοηθώντας τους νέους να ενταχθούν δυναμικά στην αγορά, μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης και επαγγελματικής και προσωπικής ανάπτυξης.

https://www.regeneration.gr/

Το ReGeneration Academy είναι πυλώνας του προγράμματος αμειβόμενης απασχόλησης και προσωπικής και επαγγελματικής ανάπτυξης, o οποίος φιλοξενεί προγράμματα εξειδικευμένης εκπαίδευσης, με στόχο να καλύψει διαθέσιμες θέσεις εργασίας, σε συγκεκριμένους τομείς της ελληνικής αγοράς, με πτυχιούχους υποψηφίους. Το ReGeneration Academy περιλαμβάνει στοχευμένους κύκλους, οι οποίοι πραγματοποιούνται κατά τη διάρκεια του χρόνου αλλά και ανάμεσα στους γενικούς κύκλους του ReGeneration. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το ReGeneration επισκεφθείτε το www.regeneration.gr

To ReGeneration είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα αμειβόμενης απασχόλησης για νέους με δυναμική και ποιότητα που ξεχωρίζουν, και έρχεται να γεφυρώσει το κενό που έχει δημιουργηθεί μεταξύ των νέων που έχουν ολοκληρώσει την τριτοβάθμια εκπαίδευσή τους και των εταιριών που δυσκολεύονται να βρουν στους σημερινούς αποφοίτους τις δεξιότητες που θεωρούν απαραίτητες. Οι συμμετέχουσες εταιρείες μπορούν οποιαδήποτε στιγμή μέσα στο χρόνο να κάνουν αίτηση στο πρόγραμμα και να προσλάβουν έναν ή περισσότερους υποψηφίους

ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ: http://regeneration.gr/participating-companies

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.