Πρόσκληση για συμμετοχή σε έρευνα του διεθνούς οργανισμού "U-Multirank" για το Τμήμα

Εικόνα garofala
Κατηγορία: 

Αγαπητές φοιτήτριες, αγαπητοί φοιτητές,

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, στην προσπάθειά του για βελτίωση της ποιότητας αλλά και των προοπτικών που μπορεί να προσφέρει στους αποφοίτους του, συμμετέχει στο διεθνές σύστημα αποτίμησης του επιστημονικού έργου των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων με την ονομασία «U-Multirank»: http://www.umultirank.org/. Στο πλαίσιο αυτής της προσπάθειάς, θα θέλαμε να εκφράσετε τη γνώμη σας τόσο για το Πανεπιστήμιο Πατρών όσο και για το Τμήμα μας και σας καλούμε να συμμετάσχετε στην έρευνα που είναι αναρτημένη στο: https://che-survey.de/uc/umr2017/ .

O προσωπικός κωδικός που απαιτείται για την πρόσβασή σας στην παραπάνω ιστοσελίδα και στο ερωτηματολόγιο, θα σας αποσταλεί μέσα στις επόμενες δύο ημέρες από το Τμήμα Διεθνών Σχέσεων. Στην έρευνα θα συμμετάσχουν 500 προπτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές μας, τυχαίοι επιλεγμένοι.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Θα σας αποσταλεί στο e-mail που σας έχει δοθεί από τις κεντρικές υπηρεσίες του Πανεπιστημίου " ...@upatras.gr ". Παρακαλώ να το ελέγχετε τις επόμενες ημέρες.

Η έρευνα λήγει στις 31/1/2017.

Η συμμετοχή σας είναι ανώνυμη. Ο κωδικός πρόσβασης προέκυψε με τυχαίο τρόπο και δεν υπάρχει καμία δυνατότητα να συσχετιστούν οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις με τις απαντήσεις.

Για τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου χρειάζονται περίπου 20’  λεπτά.
Περιμένουμε την άποψή σας. Σας ευχαριστούμε προκαταβολικά!

Γιάννης Γαροφαλάκης

Πρόεδρος του Τμήματος

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.