Πρόσκληση για συμμετοχή στον διαγωνισμό Reply Code Challenge

Εικόνα ktsichlas
Κατηγορία: 

Στις 9 Μαρτίου στις 17:30 θα διεξαχθεί ο διαγωνισμός Reply Code Challenge  (https://challenges.reply.com/tamtamy/home.action).

Είναι ένας ομαδικός αλγοριθμικός διαγωνισμός, όπου θα σας δοθεί ένα πρόβλημα και θα έχετε 4 ώρες να το λύσετε αλγοριθμικά και προγραμματιστικά σε οποιαδήποτε γλώσσα προγραμματισμού της αρεσκείας σας. Με βάση τον κανονισμό του διαγωνισμού, οι ομάδες πρέπει να έχουν από 2 έως 4 άτομα, ενώ, όσον αφορά τη συμμετοχή, μπορούν να είναι και από διαφορετικά πανεπιστήμια ή και απόφοιτοι. Μπορείτε να εγγραφείτε στον παρακάτω υπερσύνδεσμο με τα στοιχεία σας (το όνομα του πανεπιστημίου: University of Patras) έως 8 Μαρτίου:

https://challenges.reply.com/tamtamy/challenges/category/coding#home

Θα διοργανωθεί επίσης ένα σχετικό hub εντός του campus του πανεπιστημίου την ώρα του διαγωνισμού όπου μπορείτε να συγκεντρωθείτε ως ομάδες. Εφόσον επιθυμείτε να παρευρεθείτε στο hub, ένα μέλος της ομάδας πρέπει να δηλώσει συμμετοχή στην παρακάτω φόρμα μέχρι τις 6 Μαρτίου:
https://forms.gle/NsUb6T9j7hp3ADfr9

Αν θέλετε να ρωτήσετε οτιδήποτε σχετικά με το συγκεκριμένο διαγωνισμό παρακαλώ απευθυνθείτε στον υποψήφιο διδάκτορα κ. Αλέξανδρο Σπιτάλα (a.spitalas@upatras.gr). Ενδέχεται, πριν τον διαγωνισμό να κάνουμε και μία μικρή συνάντηση εφόσον το επιτρέψει ο χρόνος και η συμμετοχή είναι σε ικανοποιητικά επίπεδα. Θα ενημερωθείτε σχετικά μέσω email.

Με εκτίμηση

Τσίχλας Κωνσταντίνος

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.