Πρόσκληση για Συμμετοχή στον Διαγωνισμό Teamscode

Εικόνα ktsichlas
Κατηγορία: 

Αγαπητές-οί φοιτήτριες-ές,

Ο Teamscode είναι ομαδικός προγραμματιστικός διαγωνισμός όπου δίνονται ~10 προβλήματα (θυμίζει ICPC) προς λύση. Διεξάγεται στις 2 Απριλίου (Κυριακή), 18:30-21:30 ενώ μετά έχει 22:00-24:00 μια ομιλία "Mathematics to Aerospace: There and Back". Ο διαγωνισμός σκοπεύει πιο πολύ σε προετοιμασία μαθητών στην Αμερική για μεγαλύτερους διαγωνισμούς καθώς απευθύνεται κυρίως σε άτομα λυκείου (για τα βραβεία) αλλά τα προβλήματα θα είναι δυσκολίας Codeforce 1600+ στο advanced division οπότε έχει ενδιαφέρον και για άτομα που τους αρέσει το competitive programming ή θέλουν να προετοιμαστούν για τον ICPC (θα ανακοινωθούν λεπτομέρειες για αυτόν τον διαγωνισμό σε μελλοντικό χρόνο).

Οποιοσδήποτε θέλει να συμμετάσχει πρέπει να κάνει εγγραφή στην σελίδα του teamscode (είτε έρθει στο hub είτε από τό σπίτι σας):
https://www.teamscode.org/contests/spring-2023

Αν θέλετε να έρθετε και στο hub στο ceid (θα γίνει στο εργαστήριο Μηχανικής μάθησης στον 2ο όροφο) ένα μέλος της ομάδας ας κάνει εγγραφή στην παρακάτω φόρμα εγκαίρως για να υπολογίζουμε άτομα:
https://forms.gle/ZxdAH443UMnuud3m8

Έχει δημιουργηθεί επίσης μια σελίδα στο FB με όνομα AlgoForum και μια ομάδα στο discord για μελλοντικούς διαγωνισμούς ή συναντήσεις. Όποιος θέλει μπορεί να ενημερώνεται και από εκεί:
https://www.facebook.com/profile.php?id=100090194744525
https://discord.gg/X5jaBZdY

Με εκτίμηση

Τσιχλας Κωνσταντίνος
Σπιταλας Αλέξανδρος

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.