ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΕ ΦΟΙΤΗΤΕΣ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΕΔΡΙΟ IISA 2019

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Αγαπητοί Φοιτητές,

Όπως ίσως έχετε πληροφορηθεί, διοργανώνουμε στην Πάτρα, 15-17 Ιουλίου το διεθνές συνέδριο IISA 2019. Πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα του συνεδρίου: http://iisa2019.upatras.gr/.

Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν ερευνητικές εργασίες από Έλληνες και Ξένους επιστήμονες σε πολλά σύγχρονα αντικείμενα του τομέα της πληροφορικής και των τηλεπικοινωνιών, όπως επεξεργασία πληροφοριών, ευφυή συστήματα και μέθοδοι, συστήματα και δίκτυα πολυμέσων, εκπαιδευτική πληροφορική, κυβερνοασφάλεια, «έξυπνα» ενεργειακά δίκτυα, «έξυπνες» πόλεις, συστήματα φροντίδας υγείας, κλπ. Επίσης, θα γίνουν τρεις ενδιαφέρουσες κεντρικές ομιλίες από υψηλού κύρους Επιστήμονες του εξωτερικού. Τέλος, θα παρουσιαστούν τα αποτελέσματα Εθνικών και Ευρωπαϊκών έργων σε ειδικές συνεδρίες. Στο συνέδριο θα παρουσιαστούν αρκετές ερευνητικές εργασίες από μέλη Τμημάτων του Πανεπιστημίου μας.

Θεωρούμε ότι θα είναι σημαντικό για σας να παρακολουθήσετε ένα τέτοιο συνέδριο, για να ενημερωθείτε για τις τρέχουσες ερευνητικές δραστηριότητες σε ένα πλήθος επιστημονικών περιοχών.

Για το λόγο αυτό, έχουμε ορίσει ένα ειδικό (μικρό) τέλος εγγραφής (registration fee) των 50 ευρώ για όσους από σας θα ήθελαν να παρακολουθήσουν τις εργασίες του συνεδρίου. Το ποσό αυτό καλύπτει την παρακολούθηση όλων των συνεδριών και ομιλιών, καφέ στα διαλείμματα και το μεσημεριανό γεύμα. Επίσης, θα σας δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής στο συνέδριο.

Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να εγγραφεί στο συνέδριο ως φοιτητής (student) ακολουθώντας τον σύνδεσμο:  https://epay.upatras.gr/index.php/product/iisa-2019-registration-payment/

Σας περιμένουμε στο IISA 2019,

Ιωάννης Χατζηλυγερούδης, Καθηγητής

Μιχαήλ Παρασκευάς, Αναπλ. Καθηγητής

Πρόεδροι Επιτροπής Προγράμματος IISA-19

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.