Πρόσκληση Συμμετοχής στο OSIRIS BOOST Hackathon

Εικόνα garofala
Κατηγορία: 

 

    To Ινστιτούτο Τεχνολογίας Υπολογιστών & Εκδόσεων «Διόφαντος» διοργανώνει από τις 25 Μαΐου  έως και 31 Μαΐου, τον μαραθώνιο τεχνολογίας και καινοτόμων ιδεών, BOOST Hackathon.

Σε μια εβδομάδα με ακολουθία από online webminars, workshops και challenges, οι συμμετέχοντες θα μάθουν για τις τεχνολογίες αξιοποίησης δεδομένων, ανάπτυξης εφαρμογών αλλά και project management ώστε να είναι έτοιμοι να υλοποιήσουν το δικό τους Chatbot!

Στο BOOST Hackathon μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές, μηχανικοί, ερευνητές, προγραμματιστές, designers, startupers καθώς και οποιοσδήποτε θέλει να αποκτήσει νέες γνώσεις αλλά και να συμμετάσχει στην δημιουργία καινοτόμων εφαρμογών και υπηρεσιών.

Το BOOST Hackathon θα πραγματοποιηθεί στο POS4 (https://www.pos4work.gr/) αλλά κυρίως διαδικτυακά με συμμετέχοντες από απόσταση.  

Οι ενδιαφερόμενοι να συμμετάσχουν, μπορούν να συμμετάσχουν έχοντας ήδη σχηματίσει την δική τους ομάδα (έως 5 ατόμων) αλλά και μόνοι τους, οπότε θα υποστηριχθούν να συνθέσουν μια νέα ομάδα με άλλους συμμετέχοντες.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και δωρεάν αλλά απαιτείται προεγγραφή και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας!

Η νικήτρια ομάδα θα κερδίσει δωροεπιταγή 200€ και θα διεκδικήσει μία θέση στη θερμοκοιτίδα RE-STARTUP!

Οι συμμετέχοντες θα υποστηριχθούν να μετατρέψουν την Επιχειρηματική τους Ιδέα σε πλήρες Business Plan και θα διεκδικήσουν αρχική χρηματοδότηση για την start-up επιχείρησή τους.


Δηλώσεις συμμετοχής: https://forms.gle/dQ179HZsTP7tmZNg7

Περισσότερες πληροφορίες για το BOOST Hackathon μπορείτε να βρείτε και εδώ: https://www.facebook.com/events/190919015678805/

--

 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.