Πρόσκληση συμμετοχής στον διαγωνισμό EESTech Challenge 2024 - AI Applications

Εικόνα akomninos
Κατηγορία: 

Η EESTEC (Electrical Engineering STudents' European assoCiation) είναι ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός φοιτητών Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών από όλη την Ευρώπη. Όραμα της EESTEC είναι η εξέλιξη των φοιτητών τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε προσωπικό επίπεδο. 

Το EESTech Challenge, ο ετήσιος πανευρωπαϊκός διαγωνισμός της EESTEC, επιστρέφει στην Πάτρα για 8η συνεχόμενη φορά. Ο διαγωνισμός τύπου hackathon θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή, 14 Απριλίου, θα έχει διάρκεια 12 ωρών και θέμα τα «Ai Aplications».

Οι αιτήσεις συμμετοχής άνοιξαν και θα παραμείνουν ανοικτές έως την Κυριακή, 31 Μαρτίου. Δήλωσε συμμετοχή στο EESTech Challenge Patras Local Round συμπληρώνοντας αυτή τη φόρμα.

Για να συμμετάσχει κανείς στον διαγωνισμό το μόνο που χρειάζεται είναι μια ομάδα τριών (3) ατόμων. Σε περίπτωση που δεν διαθέτετε πλήρη ομάδα, μην διστάσετε να δηλώσετε συμμετοχή. Η Οργανωτική Επιτροπή θα βοηθήσει να βρεθούν τα απαιτούμενα μέλη.

Αν ενδιαφέρεστε για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να μας βρείτε και στα social media με το όνομα EESTech Challenge Patras ή να στείλετε mail στο .

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.