Προθεσμίες δηλώσεων μαθημάτων και ανανέωσης εγγραφής χειμερινού εξαμήνου 2018 για τους προπτυχιακούς φοιτητές του ΤΜΗΥΠ

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Αγαπητοί Φοιτητές, Αγαπητές Φοιτήτριες,

«Άνοιξε» το Progress για την ηλεκτρονική δήλωση εκ μέρους σας των μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου 2018-2019. Παράλληλα, έχει «ανοίξει» και πάλι η δήλωση εξαμήνου (ανανέωση εγγραφής).

Σημειώνουμε τα εξής σημαντικά:

  • Η προθεσμία είναι αυστηρά μέχρι και την  Κυριακή 9/12/2018.
  • Η διαδικασία αφορά όλους/όλες τους φοιτητές/ριες, συμπεριλαμβανομένου και τους φοιτητές/ριες του 1ου Έτους.
  • Θα πρέπει να δηλώσετε όλα τα μαθήματα Χειμερινού Εξαμήνου, τόσο τα υποχρεωτικά, όσο και τα μαθήματα επιλογής στα οποία προτίθεστε να εξεταστείτε είτε κατά την εξεταστική Ιανουαρίου 2019, είτε στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2019.
  • Δεν θα δοθεί άλλη δυνατότητα επιλογής μαθημάτων Χειμερινού Εξαμήνου για εξέταση μέσα στο 2018, είτε στην εξεταστική Ιανουαρίου 2019, είτε στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2019.
  • Το όριο δήλωσης ECTS είναι 60 ECTS ανά εξάμηνο (εκτός από τους φοιτητές του 1ου έτους που το όριο δηλώσεων είναι 30 ECTS ανά εξάμηνο), για τους φοιτητές που παρακολουθούν το Νέο Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος. Αυτό σημαίνει πρακτικά, ότι υπάρχει όριο δήλωσης μόνο για τους φοιτητές του τρέχοντος 3ου, 4ου και 5ου  Έτους.
  • Οι φοιτητές που παρακολουθούν το Παλαιό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (έτος εισαγωγής από 2013 και πριν), μπορούν να συμβουλευτούν τις Μεταβατικές Διατάξεις στον σύνδεσμο: https://www.ceid.upatras.gr/el/metavatikes-diataxeis

Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για τη δήλωση των μαθημάτων σας μέσα στην προθεσμία. 

Μετά τις 10 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ, δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση μαθήματος Χειμερινού Εξαμήνου.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.