Πρώτο έτος - Λογική Σχεδίαση Ι - Έναρξη διαλέξεων και διαδικασία

Εικόνα vergos
Κατηγορία: 

Αγαπητές φοιτήτριες και αγαπητοί και φοιτητές του Α΄ έτους,

Σας συγχαίρω για την επιτυχία σας στις Πανελλήνιες εξετάσεις και σας καλωσορίζω στο Τμήμα. Σας εύχομαι τα χρόνια των σπουδών σας να είναι ενδιαφέροντα και δημιουργικά.

Στα επόμενα bullets σας γνωστοποιώ ορισμένα σημεία σχετικά με το μάθημα της Λογικής Σχεδίασης Ι, το οποίο θα διεξάγεται δια ζώσης στο αμφιθέατρο ΒΑ, 17:00-19:00 κάθε Τετάρτη και Πέμπτη.

  • Για να συμμετέχετε στην οποιαδήποτε δια ζώσης διδασκαλία θα πρέπει να πληροίτε κάποια από τις προϋποθέσεις που ορίζει η ΚΥΑ 4406/24-09-2021 και να μπορείτε να την αποδείξετε με επίσημο έγγραφο. Μαζί με το πιστοποιητικό θα πρέπει να έχετε μαζί σας κάποιο αποδεικτικό της ταυτότητάς σας και φυσικά η μάσκα και η ορθή χρήση της είναι απαραίτητες σε όλους τους χώρους της Πανεπιστημιούπολης.
  • Αν δεν πληροίτε καμία από τις προϋποθέσεις της ΚΥΑ για συμμετοχή στη δια ζώσης διδασκαλία ή αν κάποια ημέρα δεν αισθάνεσθε απολύτως καλά παρακαλώ να επιλέξετε να μην παρακολουθήσετε τη διάλεξη δια ζώσης. Μπορείτε να βρείτε καταγεγραμμένες τις περσινές διαλέξεις του μαθήματος στο Youtube, κανάλι FirstTimeSilicon, στη playlist Λογική Σχεδίαση 1.
  • Το αμφιθέατρο ΒΑ βρίσκεται στο κτήριο Β΄ της Πανεπιστημιούπολης (γνωστό επίσης και ως παλιό κτήριο του Τμήματός μας) το οποίο είναι το αμέσως επόμενο προς το βουνό κτήριο μετά την Πρυτανεία. Όσοι έρχεστε με τα ΜΜΜ, θα κατεβείτε στη στάση της Πρυτανείας και θα χρειαστεί να περπατήσετε 200 περίπου μέτρα προς το κτήριο Β’. Το αμφιθέατρο ΒΑ βρίσκεται δεξιά της εισόδου.
  • Παρακαλώ όπως προγραμματίσετε την άφιξή σας για τις 16:50 ώστε να υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος ελέγχου των δικαιολογητικών όλων σας, ο οποίος θα περατωθεί στις 17:15. Μετά τις 17:15 δε θα επιτρέπεται η είσοδος στο αμφιθέατρο, καθώς είναι αδύνατον να γίνεται διδασκαλία και αυτή να διακόπτεται από αργοπορημένους.
  • Το αμφιθέατρο ΒΑ έχει χωρητικότητα 396 ατόμων. Συνεπώς δε χρειάζεται να συνωστίζεστε ο ένας δίπλα στον άλλο. Παρακαλώ τα 2 πρώτα έδρανα να παραμένουν κενά για δική σας προστασία από τα σταγονίδια που θα εκπέμπω εγώ.
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια της διάλεξης θα πρέπει στο έδρανό σας να βρίσκονται τα πιστοποιητικά σας.
  • Στο αμφιθέατρο απαγορεύεται η χρήση τροφής, νερού ή άλλων ποτών καθώς δε θα πρέπει να αφαιρέσετε τη μάσκα σας.
  • Καθ’ όλη τη διάρκεια της διάλεξης τα παράθυρα θα παραμένουν ανοικτά. Παρακαλώ να ντυθείτε ζεστά καθώς ο καιρός αγρίεψε λίγο και στο Ρίο είναι ιδιαίτερα ευμετάβλητος.
  • Η διάρκεια των διαλέξεων είναι 90’ χωρίς διάλειμμα. Θα ολοκληρώνουμε δηλαδή τη διάλεξη στις 18:45 για να δώσουμε χρόνο αερισμού του αμφιθεάτρου και (επαν)ελέγχου των πιστοποιητικών για την επόμενη διάλεξη. Με τη λήξη της διάλεξης θα πρέπει να αποχωρήσετε όλοι από το αμφιθέατρο.

Εύχομαι καλή ακαδημαϊκή χρονιά.

 

Related Lesson: 
Λογική Σχεδίαση I

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.