Πρώτο βραβείο σε διαγωνισμό για την απόφοιτη του Τμήματος Μέλπω Δημοπούλου

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Η απόφοιτη του Τμήματος Μέλπω Δημοπούλου (2016, έκανε τη διπλωματική της εργασία με θέμα "Τεχνικές επεξεργασίας ακολουθιών εικόνων Μαγνητικού Τομογράφου MRI" υπό την επίβλεψη του Αναπλ. Καθηγητή Μ. Ψαράκη) που έλαβε MSc σε Computational Biology and Biomedicine το 2016 και από το 2017 είναι υποψήφια διδάκτορας στο Université Côte d'Azur/I3S/CNRS με τίτλο διδακτορικής διατριβής "DNA coding for long-term digital data storage" υπό την επίβλεψη του Dr. Marc Antonini κέρδισε το πρώτο βραβείο της επιτροπής στο διαγωνισμό "Ma thèse en 180 secondes" (http://univ-cotedazur.fr/events/mt180#.XILe7rh7lPY).

Πρόκειται για ένα διαγωνισμό στον οποίο οι υποψήφιοι, περιγράφοντας το θέμα της διδακτορικής τους διατριβής, καλούνται να πείσουν και να προσελκύσουν το ενδιαφέρον του κοινού καθώς και της επιτροπής μέσα σε 3 λεπτά!
Μετά από την πρόκριση πρόκειται να εκπροσωπήσει το Πανεπιστήμιο Université Côte d'Azur στον ημιτελικό Γαλλίας που θα πραγματοποιηθεί στο Παρίσι όπου οι 16 καλύτεροι θα προκριθούν για να διαγωνισθούν στον τελικό Γαλλίας.

Σύνδεσμος προς το σχετικό άρθρο στα γαλλικά: https://goo.gl/B6VSdd

Σχετικό video: https://www.facebook.com/mel.dimo/videos/2418276991557784/

 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.