Σεμινάριο Mobile App Development Basics (EESTEC)

Εικόνα akomninos
Κατηγορία: 

Seminar: "Mobile App Dev Basics" 
Πότε; Τρίτη, 25 Απριλίου
Ώρα; 18:00 - 21:00
Αίθουσα Ε1, CEID, Πανεπιστήμιο Πατρών
Ομιλητές: Δρ. Ανδρέας Κομνηνός - Δρ. Σωτήρης Χριστοδούλου


Στα πλαίσια του EESTech Challenge Patras, του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού τύπου hackathon της EESTEC, οργανώνονται εκπαιδευτικά σεμινάρια γύρω από το θέμα του διαγωνισμού, το οποίο φέτος είναι «Mobile App Development: Gamification». Ως εκ τούτου, η συμμετοχή στο hackathon δεν προϋποθέτει πρότερη γνώση και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να λάβει μέρος, καθώς και να προκριθεί στο Final Round, χάρη στις γνώσεις που θα λάβει μέσα από αυτά τα σεμινάρια.

Μέσα από το σεμινάριο “Mobile App Dev Basics” θα αποκτήσετε πολύτιμες γνώσεις πάνω στις τεχνικές ορθής σχεδίασης εφαρμογών, φιλικών προς τον χρήστη, καθώς και θα εξοικειωθείτε με την πρακτική υλοποίησή τους μέσω προγραμματισμού.

Το σεμινάριο αυτό αποτελεί σημαντική ευκαιρία εξοικείωσης με τον διαγωνισμό, στον οποίο και μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή. Το EESTech Challenge είναι ένας διαγωνισμός πανευρωπαϊκής φήμης και έστω η συμμετοχή σε αυτόν αποτελεί σημαντικό «παράσημο» για ένα προπτυχιακό φοιτητή Μηχανικό Η/Υ. Συγκεκριμένα, μπορείτε να κάνετε εγγραφή μέχρι την Τετάρτη, 26 Απριλίου στον παρακάτω σύνδεσμο:
https://forms.gle/15V4WkhuVJhHW8CS9

Στον σύνδεσμο που ακολουθεί μπορείτε να βρείτε τα social media του EESTech Challenge:
https://linktr.ee/eestechchallengepatras

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.