Θέσεις Backend Developer και BI Engineer

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Είμαστε η Storfund (https://www.storfund.com) μια Fintech Startup με έδρα το Λονδίνο και γραφεία στην Αθήνα που παρέχει υπηρεσίες χρηματοδότησης σε sellers της Amazon. Ξεκινήσαμε το service μας τον Ιανουάριο του 2019, πρώτα υποστηρίζοντας Ευρωπαίους sellers και πλέον είμαστε ενεργοί και στην Αμερική (ΗΠΑ και Καναδάς).

Καθημερινά αντιμετωπίζουμε τις προκλήσεις της διασύνδεσης με Marketplace ΑPIs, συστήματα εξωτερικών Payments Providers, το εσωτερικό Reconciliation Process μας και βεβαίως συνεχώς ακούμε τους πελάτες μας και την αγορά για να βελτιώνουμε τα χαρακτηριστικά του συστήματος μας. Είμαστε περήφανοι που αναπτυσσόμαστε με ρυθμό τουλάχιστον 25% κάθε μήνα!

Στα πλαίσια της ισχυρής ανάπτυξης μας, αναζητούμε δύο νέους μηχανικούς με όρεξη και μεράκι να ασχοληθούν με μοντέρνες τεχνολογίες (δείτε το stack μας εδώ: https://stackshare.io/storfund/storfund ) για μόνιμη συνεργασία με έδρα τα γραφεία μας στην Αθήνα. Η μια θέση είναι για Backend Developer και η δεύτερη για ΒΙ (Business Intelligence) Engineer.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν εμπειρία τουλάχιστον 1-3 χρόνια σε παρεμφερείς  θέσεις και τεχνολογίες. Η καλή εμπειρία με συστήματα βάσεων δεδομένων και SQL, καθώς και η εμπειρία με APIs είναι προαπαιτούμενα. Επίσης, είναι επιθυμητό να  έχουν πτυχίο σε κάποιο συγγενές πεδίο (πχ Πληροφορικής, Μηχανικού ή Στατιστικής) και πολύ καλή γνώση Αγγλικών.

Εάν είσαι ενδιαφερόμενος και επιθυμείς να συνεργαστείς με τα μέλη μιας δυναμικής ομάδας που είναι έτοιμα να σου δείξουν νέα πράγματα, να μάθουν από εσένα και όλοι μαζί να αναπτυχθούμε, στείλε το βιογραφικό σου στο hr@storfund.com

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.