Θέσεις Υποψηφίων Διδακτόρων και Μεταδιδακτόρων στο ECE Dept. του Michigan State University

Εικόνα berberid
Κατηγορία: 

Προσφέρονται θέσεις PhD (για διδακτορικό, fully funded) και postdoc (για μεταδιδακτορική έρευνα) στο Michigan State University, Department of Electrical & Computer Engineering (MSU ECE), υπό την επίβλεψη του Διονύση Καλογερία, παλιού αποφοίτου του CEID (2010), και του ΔΠΜΣ ΣΕΣΕ (2012, νυν ΔΠΜΣ ΣΜΗΝ), και ο οποίος, από τον Αύγουστο του 2020 θα είναι καθηγητής (assistant professor, tenure track) στο MSU ECE.

Tα ερευνητικά θέματα ενδιαφέροντος είναι επίκαιρα, και πιο συγκεκριμένα πάνω σε:

  • Machine & Reinforcement Learning
  • Stochastic Optimization & Control
  • Signal Processing,

με εφαρμογές στη ευρεία περιοχή του wireless autonomy (για παράδειγμα, distributed systems, autonomous networked systems, network control, resource allocation, 5G/6G, Internet-of-Things), και με έμφαση σε system robustness και trustworthiness (δείτε επίσης εδώ: https://www.dkalogerias.org/research/). Επίσης, ο προσανατολισμός της έρευνας είναι κάπως θεωρητικός/μεθοδολογικός (ανάλυση, πιθανότητες, στοχαστικά, βελτιστοποίηση), όμως σχεδόν πάντα βασιζόμενος σε υπαρκτά προβλήματα, και με “clear path to computation”.

Σχετικά με την ημερομηνία έναρξης, αυτή είναι ελαστική σε κάθε περίπτωση και μπορεί να είναι είτε στο χειμερινό του 2020, είτε εαρινό του 2021, είτε ακόμα και χειμερινό του 2021 (ειδικά στην παρούσα κατάσταση λόγω COVID).

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα: https://www.dkalogerias.org

Εάν ενδιαφέρεστε, στείλτε ένα email (dionysis@seas.upenn.edu) με το CV σας, όπως επίσης και μία σύντομη περιγραφή της δουλειάς και των ερευνητικών ενδιαφερόντων σας.

 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.