Τίτλος: Εξέταση Μαθήματος Τεχνητής Νοημοσύνης Σεπτεμβρίου 2022

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 

Αγαπητοί/ές φοιτητές/τριες,

 Η εξέταση του μαθήματος της Τεχνητής Νοημοσύνης για την επαναληπτική εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου 2022 σύμφωνα με το πρόγραμμα της εξεταστικής.

 Για να συμμετέχετε στην εξέταση θα πρέπει να εγγραφείτε στο μάθημα/εξέταση μέσω της πλατφόρμας exams.eclass μέχρι και την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022https://exams.eclass.upatras.gr/courses/CEID284/. Εκτός από την εγγραφή/εξέταση στο μάθημα, χρειάζεται να επιλέξετε τη σωστή ομάδα εξέτασης (Νέο ή Παλαιό Πρόγραμμα Σπουδών). Αν δεν εγγραφείτε εγκαίρως δεν θα μπορέσουμε να βαθμολογήσουμε το γραπτό σας.

 Θα αναρτηθούν τεχνικές λεπτομέρειες (ακριβής ώρα, τύπος εξέτασης, περαιτέρω οδηγίες) για τη συμμετοχή σας στην εξέταση λίγες μέρες πριν την έναρξή της στο eclass του μαθήματος: https://eclass.upatras.gr/courses/CEID1104/.

 Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής στις εν λόγω εξετάσεις έχουν μόνο οι φοιτητές/τριες που είναι εγγεγραμμένοι/ες (στο Ψηφιακό Άλμα) στο συγκεκριμένο μάθημα για την εξεταστική του Σεπτεμβρίου 2022.

 

 

Οι διδάσκοντες

Related Lesson: 
Τεχνητή Νοημοσύνη

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.