ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Εκδήλωση παρουσίασης του CISCO Engineer Incubator Program

Εικόνα garofala
Κατηγορία: 

 

Την Παρασκευή 25 Μαΐου 2018, ώρα 11:00 στο Αμφιθέατρο Β4 του Τμήματος, θα γίνει παρουσίαση από την κυρία Χαρά ΚονταξήSystems Engineer Manager της CISCO, του προγράμματος CISCO Engineer Incubator:

http://www.cisco.com/c/m/en_emear/incubatorprogram/index.html

Το πρόγραμμα αφορά αρχικά στην ενημέρωση των τελειόφοιτων φοιτητών και των μεταπτυχιακών φοιτητών για τη δυνατότητα συμμετοχής τους σε αυτό, με σκοπό την εκπαίδευση για ένα χρόνο στις τεχνολογίες δικτύων, στο περιεχόμενο του CCNA course ( https://www.netacad.com/courses/ccna/ ) και σε αρκετά soft skills.

Για τους φοιτητές που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον, θα υπάρξει διαδικασία επιλογής με διάφορα κριτήρια (γνώσεις δικτύων, επίπεδο αγγλικής γλώσσας, ενδιαφέρον για τη συμμετοχή κ.λπ.). 

Σκοπός είναι περίπου οι μισοί από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα (συνολικά περίπου 120 άτομα το χρόνο από όλη την Ευρώπη), να προσληφθούν μετά από την CISCO, αλλά και οι υπόλοιποι να είναι προτεινόμενοι για πρόσληψη σε συνεργάτες της εταιρίας σε όλη την Ευρώπη. Από τους 10 φετινούς Έλληνες, οι μισοί περίπου εργάζονται ήδη στη CISCO Ευρώπης (Βέλγιο και Κροατία).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης μπορείτε να το δείτε εδώ:

https://jobs.cisco.com/jobs/EventDetailNL?projectId=1231904 

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.