ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΗ: Λήξη δηλώσεων ΜΑΘΗΜΑΤΩΝ εαρινού εξαμήνου

Εικόνα aggeliki
Κατηγορία: 

Αγαπητοί Φοιτητές, Αγαπητές Φοιτήτριες,

Σας υπενθυμίζουμε οτι εως και την Κυριακή 18 Απριλίου 2021 θα είναι ανοιχτό το Progress για την ηλεκτρονική δήλωση εκ μέρους σας των μαθημάτων Εαρινού  Εξαμήνου 2020-2021. Παράλληλα, έχει ανοίξει πάλι και η δήλωση εξαμήνου (ανανέωση εγγραφής).

Σημειώνουμε τα εξής σημαντικά:

  • Η προθεσμία είναι αυστηρά μέχρι και την Κυριακή 18 Απριλίου 2021
  • Η διαδικασία αφορά όλους/όλες τους φοιτητές/ριες, περιλαμβανομένου και του 1ου Έτους.
  • Θα πρέπει να δηλώσετε όλα τα μαθήματα Εαρινου Εξαμήνου, τόσο τα υποχρεωτικά, όσο και τα μαθήματα επιλογής στα οποία προτίθεστε να εξεταστείτε είτε κατά την εξεταστική Ιουνίου 2021, είτε στην εξεταστική Σεπτεμβρίου 2021.
  • Το όριο δήλωσης ECTS είναι 30 ECTS ανά εξάμηνο (εκτός από τους φοιτητές του 4ου, 6ου, 8ου και 10ου εξαμήνου που το όριο δηλώσεων είναι 60 ECTS συνολικά). Το εν λόγω άνω όριο για τους επί διπλώματι φοιτητές είναι 90 ECTS.

Κατά την εγγραφή πρέπει να εξαντλούνται:

  1. κατά πρώτη προτεραιότητα τα υποχρεωτικά μαθήματα προηγουμένων εξαμήνων στα οποία δεν έχει λάβει προβιβάσιμο βαθμό,
  2. κατά δεύτερη προτεραιότητα τα υποχρεωτικά μαθήματα του εξαμήνου φοίτησης,
  3. κατά τρίτη προτεραιότητα, μαθήματα επιλογής τα οποία στο πρόγραμμα σπουδών έχουν τοποθετηθεί σε εξάμηνο σπουδών προηγούμενο ή ίδιο με το εξάμηνο φοίτησης.
  • Οι φοιτητές που παρακολουθούν το Παλαιό Πρόγραμμα Προπτυχιακών Σπουδών (έτος εισαγωγής από 2013 και πριν), παρακαλούνται να συμβουλευτούν τις Μεταβατικές Διατάξεις:  https://www.ceid.upatras.gr/el/undergraduate/studies/transitional

Παρακαλούμε να μεριμνήσετε για τη δήλωση των μαθημάτων σας μέσα στην προθεσμία. Μετά τις 19/4/2021, δεν θα γίνεται δεκτή καμία δήλωση μαθήματος Εαρινού Εξαμήνου.

Από τη Γραμματεία

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.