Ημερίδα του Job Fair Athens στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Εικόνα leon
Κατηγορία: 

Καλησπέρα σε όλους!

Γνωστοποιούμε ότι η EESTEC LC Πάτρας για τέταρτη φορά διοργανώνει και σας προσκαλεί στο διεθνές Workshop με τίτλο "IT Sprint" στο οποίο θα συμμετέχουν φοιτητές τόσο από το Πανεπιστήμιο Πατρών όσο και από διάφορες Ευρωπαϊκές χώρες. Παρακάτω δίνονται όλες οι απαραίτητες πληροφορίες για το event. 

Τι είναι η EESTEC;
Πρόκειται για έναν μη κυβερνητικό και μη κερδοσκοπικό οργανισμό με χαρακτήρα καθαρά εθελοντικό που αποτελείται και υποστηρίζεται αποκλειστικά από προπτυχιακούς φοιτητές των τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ πανευρωπαϊκά. Όραμα της είναι αφενός η πολιτισμική και αφετέρου η τεχνολογική κατάρτιση των φοιτητών, ένα όραμα που υλοποιείται μέσω της δημιουργίας διεθνών πολιτιστικών σχέσεων μεταξύ των φοιτητών, μέσω της αμοιβαίας ανταλλαγής ιδεών και εμπειριών, και τέλος μέσω της εξοικείωσης τους με την τεχνολογία συμμετέχοντας σε δραστηριότητες και events που διοργανώνονται για να ενισχύσουν το σκοπό ίδρυσης της οργάνωσης. 

Μέσα σε αυτό το κλίμα η τοπική κοινότητα της Πάτρας και συγκεκριμένα οι φοιτητές των τμημάτων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών και Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής διοργανώνουν το event "IT Sprint", ένα Workshop που θα διαρκέσει 7 ολόκληρες μέρες και θα λάβει χώρα 20 με 27 Μαρτίου στο χώρο του Πανεπιστημίου Πατρών. 

Το "IT Sprint", που αποτελεί πόλο έλξης για 12 συμμετέχοντες φοιτητές από 10 ευρωπαϊκές χώρες θα περιλαμβάνει Διαλέξεις, Trainings, Workshops, δυνατότητα συγγραφής κώδικα καθώς και ένα 12ωρο Hackathon, ότι χρειάζεσαι δηλαδή για να βελτιώσεις τις δεξιότητες σου στον προγραμματισμό και στην ανάπτυξη λογισμικού. 

Πιο συγκεκριμένα οι δραστηριότητες που θα λάβουν χώρα είναι οι ακόλουθες:

Δευτέρα 21 Μαρτίου: Διάλεξη 11:00-14:00 και Working Session 15:00-19:00
Τρίτη 22 Μαρτίου, Τετάρτη 23 Μαρτίου: Διάλεξη 9:00-13:30 και Working Session 15:00-19:00
Παρασκευή 25 Μαρτίου: Διάλεξη 10:00-15:00 και 14:00-02:00 Hackathon

Πως να Δηλώσω Συμμετοχή;
Η EESTEC δίνει την δυνατότητα σε 10 φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών να έρθουν σε άμεση επαφή με τις δραστηριότητες και τα οφέλη του "IT Sprint".

Αν ενδιαφέρεσαι να είσαι εσύ ένας από τους 10 συμμετέχοντες, συμπλήρωσε την παρακάτω φόρμα για να μην χάσεις την ευκαιρία:

https://docs.google.com/forms/d/1yvPfp2pbJz__Mlgx9rpTowI7mOIqVqZfqLLBMv4tLPI/viewform

Περισσότερες πληροφορίες: http://eestec.ece.upatras.gr/it-sprint/

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.