Miscellaneous

Δωρεάν Επιμορφωτικό Σεμινάριο

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Η Κοινωνική Μέριμνα του Πανεπιστημίου Πατρών σε συνεργασία με το Κέντρο Επιμόρφωσης και Δια Βίου Μάθησης του Πανεπιστημίου Πατρών (ΚΕΔΙΒΙΜ ΠΠ) διοργανώνει δωρεάν επιμορφωτικό σεμινάριο σε θέματα υποστήριξης φοιτητών οι οποίοι ανήκουν στις Ευπαθείς / Ευαίσθητες Κοινωνικές Ομάδες.

Οι εκπαιδευόμενοι θα είναι φοιτητές του Πανεπιστημίου Πατρών από όλες τις βαθμίδες (Προπτυχιακοί- Μεταπτυχιακοί- Διδακτορικοί) και από όλα τα Τμήματα.

Erasmus+ info days 2021

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Στο πλαίσιο του εορτασμού των Ημερών Erasmus 2021 (14-16 Οκτωβρίου 2021), φορείς που μετέχουν στο Πρόγραμμα Erasmus+ αναρτούν τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιήσουν στην ιστοσελίδα www.erasmusdays.eu. Για το 2021, έμφαση θα δοθεί στις εξής θεματικές που αποτυπώνουν τις βασικές προτεραιότητες του νέου Προγράμματος Erasmus+:

Δήλωση φοιτητών και διδασκόντων στο edupass για την προσέλευση στο Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας ενημέρώνουμε ότι τέθηκε σε λειτουργία η πλατφόρμα edupass.gov.gr, στο πλαίσιο διασφάλισης της τήρησης των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά τη δια ζώσης διδασκαλία και τις δραστηριότητες του Πανεπιστημίου.

Ενημέρωση Πρύτανη Σχετικά με τη Λειτουργία Εμβολιαστικών Κέντρων στο Πανεπιστήμιο

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Πάτρα, 5 Οκτωβρίου 2021

 Λειτουργία Εμβολιαστικών Κέντρων στο Πανεπιστήμιο Πατρών

Αγαπητά Μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας,

Σας ενημερώνουμε ότι, στο Πανεπιστήμιο Πατρών θα λειτουργήσουν εμβολιαστικά κέντρα και συγκεκριμένα:

Επί της διαδικασίας ανάδειξης εκπροσώπων φοιτητών στη Συνέλευση του Τμήματος και στην Γενική Συνέλευση των τριών Τομέων του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 7 παρ. 1 του Εσωτερικού Κανονισμού του Πανεπιστημίου
Πατρών (ΦΕΚ 3899/25.10.20219 τ. Β΄)
, η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη εκπροσώπων φοιτητών στη Συνέλευση καθώς και στην Γενική Συνέλευση των τριών (3) Τομέων του Τμήματος διεξάγεται σε ετήσια βάση και σε κοινή ημερομηνία, η οποία ορίζεται και προκηρύσσεται από τα αρμόδια συνδικαλιστικά όργανα των φοιτητών.

Περισσότερες διευκρινήσεις θα βρείτε στο συνημμένο έγγραφο.

Ανανέωση εγγραφής χειμερινού εξαμήνου 2021 (1.9.2021-31.10.2021)

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας γνωρίζουμε ότι άνοιξε η διαδικτυακή πύλη (progress) για ανανέωση εγγραφής στο χειμερινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2021-2022 όλων των προγραμμάτων (ΠΠΣ, ΠΜΣ, ΔΙΔΑΚΤΟΡΩΝ) του Τμήματος, από σήμερα 1/9/2021 έως και 31/10/2021.

Διευκρινίζεται ότι:

Όσοι φοτιητές κάνουν αίτηση για πιστοποιητικό βεβαιώσεων εγγραφής για το τρέχον ακαδ. έτος 2021-2022 θα πρέπει να έχουν κάνει ανανέωση εγγραφής.

Από τη Γραμματεία του Τμήματος

 

Διαγωνισμός Καινοτομίας "Beyond Circularity" | ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. - Mantis Business Innovation

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Η Mantis Business Innovation δημιούργησε σε συνεργασία με την ΕΤΒΑ ΒΙ.ΠΕ. Α.Ε., το πρόγραμμα καινοτομίας "Beyond Circularity" , με στόχο την ανάδειξη των τεχνολογικών και περιβαλλοντικών λύσεων στις σημερινές προκλήσεις που αντιμετωπίζει η ΒΙ.ΠΕ. Πατρών. Μέσω του διαγωνισμού, καλούνται οι ερευνητές, οι νεοφυείς επιχειρήσεις, και οι καινοτόμες ΜμΕ να προτείνουν καινοτόμες λύσεις στον τομέα της κυκλικής οικονομίας και της περιβαλλοντικής βιωσιμότητας.

Beyond Green Skills | Διεκδίκησε μια θέση πρακτικής άσκησης

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

 

Στο πλαίσιο του προγράμματος πράσινης καινοτομίας Beyond Green Skills υπό τη διοργάνωση της Schneider Electric, του GreenTech Challenge και της Mantis Business Innovation, δίνεται η ευκαιρία στους υποψηφίους να συμμετάσχουν σε μια σειρά εξειδικευμένων workshops, να υποβάλουν την καινοτόμο ιδέα τους ως τις 15/7 και να διεκδικήσουν μια θέση αμειβόμενης 10-μηνης πρακτικής άσκησης στη Schneider Electric.

''Workshop Επιχειρηματικότητας'' Την Τρίτη  8-6-2021  & ώρα 12:00 μ.μ. - 14:00 μ.μ.

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Το Τμήμα Απασχόλησης, Σταδιοδρομίας και Διασύνδεσης της Διεύθυνσης Εκπαίδευσης και Έρευνας του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει την Τρίτη 8-6-2021  & ώρα 12:00 μ.μ. - 14:00 μ.μ. διαδικτυακό  ''Workshop Επιχειρηματικότητας'' μέσω της πλατφόρμας ZOOM.

Ανοιχτό Κάλεσμα Συμμετοχής στην εθελοντική ομάδα του UN SDSN Youth Greece (Δίκτυο Λύσεων Βιώσιμης Ανάπτυξης Νέων Ελλάδος)

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Με την πρωτοβουλία του παγκόσμιου προγράμματος SDG Students Program, το UN SDSN Youth επιχειρεί να δημιουργήσει και να κινητοποιήσει ανά τον κόσμο ομάδες νέων, που ανήκουν στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, σε μία παγκόσμια προσπάθεια για την επίτευξη της Ατζέντας του 2030 και των 17 Στόχων Βιώσιμης Ανάπτυξης (SDGs). Το Πανεπιστήμιο, ως επίσημο μέλος του Δικτύου, διαθέτει έναν επίσημο εκπρόσωπο (Campus Coordinator) του Δικτύου Νέων, ο οποίος αναλαμβάνει να δημιουργήσει μία ομάδα (Hub), που θα δραστηριοποιηθεί πάνω στα θέματα βιωσιμότητας εντός του Πανεπιστημίου.

Thessaloniki Design Week

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

2o Thessaloniki Design Week

Ανοιχτή Πρόσκληση/Open Call

Το 2ο Thessaloniki Design Week διοργανώνεται τον Οκτώβριο του 2021 υπό τον γενικό τίτλο «ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ / INNOVATION IN DESIGN» και θα αποτελέσει μια πλατφόρμα δικτύωσης, εξωστρέφειας και προβολής πρωτοποριακών ιδεών και έργων στην Ελλάδα και το εξωτερικό, μέσα από ένα πρόγραμμα εκδηλώσεων, εκθέσεων και διαγωνισμών.

Διοργάνωση workshop με την Intracom Telecom

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Οι δράσεις του POS4work μέσα στον Μάιο συνεχίζονται! Σειρά έχει πλέον το διήμερο workshop που διοργανώνει η Intracom Telecom, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες τηλεπικοινωνιακών έργων με ένα τεράστιο portfolio δραστηριοτήτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Νέο αγγλόφωνο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών "Health Statistics & Data Analytics" του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ.

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Θα βρείτε συνημμένα την προκήρυξη για το νέο αγγλόφωνο πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών  "Health Statistics & Data Analytics" του Τμήματος Ιατρικής ΑΠΘ.  Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα  https://hsda.med.auth.gr/.

12.04: Ομιλία “DNA Computing for DNA Data Storage and Disease Diagnosis” του Professor Georg Seelig, Electrical & Computer Engineering and the Paul G. Allen School for Computer Science & Engineering, University of Washington

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 
       Ανακοίνωση του Καθηγητή κ. Θ. Χριστόπουλου (Τμήμα Χημείας) για πολύ ενδιαφέρουσα ομιλία

Τη Δευτέρα, 12 Απριλίου, ώρα 7 μμ, θα πραγματοποιηθεί τηλεδιάλεξη με θέμα:
 
“DNA Computing for DNA Data Storage and Disease Diagnosis”
 

Συμμετοχή φοιτητών σε πανελλήνιο φοιτητικό διαγωνισμό διαπραγματεύσεων - Athens Negotiations Tournament

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

Το Μάιο θα διεξαχθεί, εξ αποστάσεως, ο Πανελλήνιος διαγωνισμός διαπραγματεύσεων - Athens Negotiations Tournament - για τρίτη συνεχόμενη χρονιά.

Στο Athens Negotiations Tournament (ΑΝΤ) συμμετέχουν φοιτητές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, ανεξαρτήτως αντικειμένου σπουδών, από την Ελλάδα και την Κύπρο.

BIAL award in Biomedicine 2021

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Στο επισυναπτόμενο έγγραφο κάθε ενδιαφερόμενος, μπορεί να πληροφορηθεί σχετικά με Bial award in Biomedicine. 

Επίλυση προβλήματος αποστολής mails σε υπηρεσίες της Microsoft

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 

Από την Παρασκευή 26.2.2020 οι υπηρεσίες της Microsoft (hotmail.com, live.com, outlook.com κλπ) άρχισαν να δέχονται εκ νέου emails από το mail server της σχολής. Αυτο σήμαίνει, εκτός των άλλων, ότι μπορούν και πάλι οι εν λόγω υπηρεσίες να χρησιμοποιηθούν ως mail ανάκτησης κωδικών για λογαριασμούς του Τμήματος. Παράλληλα έγιναν οι απαιτούμενες ενέργειες ώστε το πρόβλημα που παρουσιάθηκε να μην επανεμφανιστεί στο μέλλον. 

 

Εκ του Υπολογιστικού Κέντρου

ΕΞΕΤΆΣΕΙΣ 17/2/2021 στο μάθημα Σύγχρονα Θέματα Αρχιτεκτονικής Υπολογιστών και Αρχιτεκτονική Υπολογιστών Ι

Εικόνα nikolosd
Κατηγορία: 

 

Αγαπητοί φοιτητές και φοιτήτριες πού βρίσκεστε στο πτυχίο και επιθυμείτε να συμμετέχετε στην 

εξέταση του μαθήματος Σύγχρονα Θέματα Αρχιτεκτονικής Υπολογιστών ή Αρχιτεκτονική Υπολογιστών ΙΙ στις 17 Φεβρουαρίου 2021.

Πρέπει να γραφτείτε στο σύνδεσμο  https://exams.eclass.upatras.gr/modules/user/?course=CEID319

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.