Miscellaneous

ΑΝΑΝΕΩΣΗ ΕΓΓΡΑΦΗΣ ΕΑΡΙΝΟΥ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2023-2024-ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Εικόνα webadmin
Κατηγορία: 

 Σας γνωρίζουμε, ότι η  ανανέωση εγγραφής για το εαρινό εξάμηνο του ακαδ. έτους 2023-2024, για όλους τους προπτυχιακούς φοιτητές του Τμήματος, μέσω της  διαδικτυακής πύλης (Progress), θα είναι ανοιχτή από Δευτέρα 19-02-2024 έως και Σάββατο 30-04-2024.

Διευκρινίζεται ότι:

•             Οι φοιτητές που αιτούνται πιστοποιητικά/βεβαιώσεις εγγραφής για το  εαρινό εξάμηνο ακαδ. έτους 2023-2024, θα πρέπει να έχουν κάνει πρώτα ανανέωση εγγραφής.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα webadmin
Κατηγορία: 

Την Τρίτη 20/02/2024, ώρα 11πμ,  θα γίνει δημόσια παρουσίαση της Διπλωματικής Εργασίας του Παναγιώτη Σπεντζάρη, φοιτητή του ΤΜΗΥΠ.  Το θέμα της εργασίας είναι:

“Μελέτη και Υλοποίηση Τεχνικών Συνεργατικής Μάθησης (Federated Learning) για την περίπτωση Ετερογενών Δεδομένων”

Ο σύνδεσμος για την εξ αποστάσεως παρακολούθηση της παρουσίασης είναι:

      https://upatras-gr.zoom.us/j/91858530285?pwd=cTdEVTB4NHpNRzhvazZQVWdoVEN...

 

Η Εξεταστική Επιτροπή,

Βλαβη στην υπηρεσία Email / files - Ενημέρωση

Εικόνα webadmin
Κατηγορία: 

Οι εργασίες για την επαναλειτουργία των υπηρεσιών mail και απομακρυσμένης πρόσβασης αρχείων συνεχίζονται. Το μήνυμα λάθους που ενδεχομένως βλέπετε στο webmail ή στο site ΔΕΝ οφείλεται σε πρόβλημα στο λoγαριασμό σας αλλά στη μη λειτουργία του e-mail service. Μπορείτε εύκολα να διαπιστώσετε την κατάσταση του λογαριασμού σας εδώ:

https://www.ceid.upatras.gr/ipa/ui//

Εκ του Υ/Κ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

Εικόνα webadmin
Κατηγορία: 

Την Πέμπτη 15/2 και ώρα 13:00 θα γίνει η παρουσίαση της διπλωματικής εργασίας του φοιτητή του Προγράμματος Προπτυχιακών Σπουδών του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής

Παναγιώτη Συριόπουλου (ΑΜ: 1059664)

με θέμα: "Συγκριτική αξιολόγηση σύγχρονων μοντέλων φυσικής γλώσσας για θεματική κατηγοριοποίηση κειμένων με αυξημένο αριθμό ετικετών"

Βλαβη στην υπηρεσία Email / files

Εικόνα webadmin
Κατηγορία: 

Λόγω βλάβης σε ένα από τα συστήματα αποθήκευσης (FC storage) έχουν  τεθεί εκτός λειτουργίας οι υπηρεσίες email (@ceid.upatras.gr) και απομακρυσμένης πρόσβασης αρχείων. Η βλάβη αναμένουμε να αποκατασταθεί τη Δευτέρα το μεσημέρι.Θα υπάρξει νεώτερη ανακοίνωση. 

Εκ του Υπολογιστικού Κέντρου

Εξέταση μαθημάτων «Αρχιτεκτονική Υπολογιστών» του β’ έτους σπουδών και «Σύγχρονα Θέματα Αρχιτεκτονικής Υπολογιστών» και «Αρχιτεκτονική υπολογιστών ΙΙ» των επί πτυχίω φοιτητών

Εικόνα nikolosd
Κατηγορία: 

Για την εξέταση του μαθήματος «Αρχιτεκτονική Υπολογιστών» του β’ έτους σπουδών και των μαθημάτων «Σύγχρονα Θέματα Αρχιτεκτονικής Υπολογιστών» και «Αρχιτεκτονική υπολογιστών ΙΙ» των επί πτυχίω φοιτητών έχει σταλεί μήνυμα στις λίστες studentsXΧ

ACM Upatras: Rapid Prototyping of Digital Systems using Verilog with Xilinx FPGAs

Εικόνα nsklavos
Κατηγορία: 
Αγαπητά μέλη και φοιτητές της σχολής,

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε μια σειρά από 4 workshops που θα διεξαχθούν με έμφαση στην ταχεία πρωτοτυποποίηση ψηφιακών συστημάτων σε Verilog με FPGAs. Τα workshops αυτά αποτελούν μια μοναδική ευκαιρία για την εμβάθυνση σε έναν σημαντικό τομέα της τεχνολογίας μας.

Αιτήσεις Υποψήφιων Διδακτόρων μέσω παραγωγικού συστήματος docugate

Εικόνα aggeliki
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι οι παρακάτω αιτήσεις είναι αναρτημένες στο παραγωγικό σύστημα docugate, στο σύνδεσμο https://eservice.upatras.gr για χρήση από τους υποψήφιους διδάκτορες:

  1. Αίτηση Αναστολής Φοίτησης
  2. Αίτηση Βεβαίωσης Αναγόρευσης σε Διδάκτορα του Τμήματος
  3. Αίτηση Διαγραφής
  4. Αίτηση Ορκωμοσίας Διδακτόρων

Για την Αίτηση Βεβαίωσης Αναγόρευσης σε Διδάκτορα του Τμήματος Βιολογίας  (2) θα πρέπει να κατατεθούν επιπλέον τα κάτωθι δικαιολογητικά:

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΣΤΙΚΟΥ ΚΤΕΛ ΑΠΟ/ΠΡΟΣ ΚΤΙΡΙΟ ΤΜΗΥΠ

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Σας γνωρίζουμε ότι το αστικό λεωφορείο με αριθμό 612 (Πανεπιστήμιο-Εστία-Βιβλιοθήκη) έχει αφετηρία από την Πρυτανεία προς το Τμήμα Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής και λειτουργεί καθημερινά από Δευτέρα – Παρασκευή με ώρες 8:00-7:30μμ, ανά 30 λεπτά.

Πράξη Προέδρου του Τμήματος Μηχανικών Η/Υ & Πληροφορικής για την αδυναμία ολοκλήρωσης της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης εκπροσώπων των φοιτητών και των αναπληρωτών τους στην Συνέλευση του Τμήματος

Εικόνα ioanna
Κατηγορία: 

Πράξη Προέδρου του Τμηματος Μηχανικών Η/Υ Πληροφορικής για την αδυναμία ολοκληρωσης της εκλογικής διαδικασίας ανάδειξης εκπροσώπων των φοιτητών και των αναπληρωτών τους στη Συνέλευση του Τμήματος, με θητεία από 1.01.2024 έως 31.12.2024. 

Κατεβάστε το αρχείο:

«Υποτροφίες Ανδρέας Μεντζελόπουλος για προπτυχιακές και μεταπτυχιακές σπουδές στο Πανεπιστήμιο Πατρών»

Εικόνα aggeliki
Κατηγορία: 

Σας ενημερώνουμε ότι έχει αναρτηθεί στο site του Πανεπιστημίου Πατρών η προκήρυξη των υποτροφιών Ανδρέας Μεντζελόπουλος για το ακαδημαϊκό έτος 2023-2024.

Οι υποτροφίες αφορούν πρωτοετείς προπτυχιακούς φοιτητές, υποψήφιους για Master και υποψήφιους διδάκτορες.

 Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφθείτε τον παρακάτω σύνδεσμο:

https://www.upatras.gr/foitites/prizes-scholarships/mentzelopoulos-scholarships/

Ευκαιρία εκπόνησης διδακτορικού για Έλληνες φοιτητές: University of Glasgow & Aegean Airlines

Εικόνα akomninos
Κατηγορία: 

Η παρακάτω αγγελία έχει έρθει από συνάδελφο στο εξωτερικό (Prof. R. M. Smith) και αφορά την εκπόνηση διδακτορικού στο πανεπιστήμιο της Γλασκώβης σε συνεργασία με την Aegean Airlines - θα προτιμηθούν Έλληνες φοιτητές καθώς το διδακτορικό θα εκπονηθεί κατά το ήμισυ στα γραφεία της Aegean στην Αθήνα.

Αν έχετε απορίες σχετικά με αυτό μπορείτε να επικοινωνήσετε και μαζί μου.

------

PhD in Computing Science - Interactive Model-based Probabilistic Visualisations for Exploring Decisions

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.