Miscellaneous

Κορυφώνονται οι φοιτητικοί αγώνες Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου ενόψει των τελικών των διατμηματικών πρωταθλημάτων 2018-2019

Εικόνα pintela
Κατηγορία: 

ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΓΩΓΝΩΝ

Ολοκληρώνονται οι φάσεις, και προκρίνονται οι ομάδες στους μεγάλους τελικούς των εσωτερικών διατμηματικών φοιτητικών πρωταθλημάτων Καλαθοσφαίρισης και Ποδοσφαίρου 2018-2019 του Πανεπιστημίου Πατρών, που πραγματοποιούνται στις αθλητικές εγκαταστάσεις στο Πανεπιστημιακό Γυμναστήριο. Συγκεκριμένα κατά άθλημα τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗ:

Power Python summer school

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 

Power Python summer school

Το Πανεπιστήμιο Πατρών, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης και Ιόνιο Πανεπιστήμιο συνδιοργανώνουν θερινό σχολείο για την Python από 15-19 Ιουλίου 2019 στη Ζάκυνθο.

Το Power Python Summer School είναι ένα θερινό σχολείο μιας εβδομάδας, με τη μορφή εργαστηριακών μαθημάτων προγραμματισμού. Εγγραφές μέχρι τις 30 Ιουνίου 2019.

Πληροφορίες : http://powerpython.teiion.gr/

--------------------

Μη διεξαγωγή μαθήματος

Εικόνα nikolosd
Κατηγορία: 

Την Τετάρτη 22 Μαΐου και ώρα 5-6 μμ δεν θα γίνει η διάλεξη του μαθήματος «Σύγχρονα Θέματα Αρχιτεκτονικής Υπολογιστών». Το μάθημα θα αναπληρωθεί την Τετάρτη 29 Μαΐου στις 4-5 μμ στην αίθουσα Β4.

Ο διδάσκων,

Δ. Νικολός

Προκήρηξη βραβείου ΙΤΕ 2019

Εικόνα kouimtzi
Κατηγορία: 

Εκ μέρους του Ιδρύματος Τεχνολογίας & Έρευνας (ΙΤΕ), θα θέλάμε να σας ενημερώσουμε οτι έχει αναρτηθεί η προκήρυξη για το βραβείο Εξαίρετης Πανεπιστημιακής Διδακαλίας για το έτος 2019 στον τομέα των Επιστημών του Ανθρώπου και των Τεχνών.

Η καταληκτική ημερομηνία υποβολής των προτάσεων είναι η 28η Ιουνίου 2019.  (βλ. συνημμένο έγγραφο)

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τον Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών UPFM.

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για τον

Ραδιοφωνικό Σταθμό του Πανεπιστημίου Πατρών UPFM.

Ο Ραδιοφωνικός Σταθμός του Πανεπιστημίου Πατρών προσκαλεί τα μέλη της Πανεπιστημιακής Κοινότητας να εκδηλώσουν ενδιαφέρον για τη στελέχωση του Ραδιοφωνικού Σταθμού μας (UPFM, 90.4MHz) με νέους μουσικούς παραγωγούς για την ακαδημαϊκή χρονιά 2019-2020.

Digital Thinkers Internship Program

Εικόνα joseph
Κατηγορία: 

ThinkDigital Group (TDG), one of the leading Digital Marketing Groups in Europe & MENA is offering 15 ambitious young professionals and recent university graduates, the fantastic opportunity to join the team as the “5th generation of Digital Thinkers”. “Digital Thinkers” is an innovative and challenging program of paid internship. Initiated in 2012, it has so far been a platform to learn, dream and thrive for 40 young professionals.

Digital Thinkers will be joining the TDG teams at our Group’s offices in Athens & Patras. 

Κάλεσμα σε φοιτητές για συμμετοχή στο Google Summer of Code

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 
Κάλεσμα σε φοιτητές για συμμετοχή στο Google Summer of Code Στο Google Summer of Code(GSoC) μπορούν να συμμετέχουν φοιτητές που έχουν γνώσεις προγραμματισμού και οι οποίοι θέλουν να συμβάλλουν σε έργα ανοιχτού λογισμικού. Οι φοιτητές που θα επιλεγούν θα εργαστούν για 3 μήνες το καλοκαίρι στο έργο ανοιχτού λογισμικού που θα επιλέξουν να συνεισφέρουν και θα χρηματοδοτηθούν με 4.800$, μετά από μηνιαία αξιολόγηση.

10ος Διαγωνισμός Μηχανικής - EBEC PATRAS 2019

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Την περίοδο 20 με 23 Μαρτίου η τοπική ομάδα BEST (Board of European Students of Technology) του Πανεπιστημίου Πατρών διοργανώνει τον 10ο Διαγωνισμό Μηχανικής EBEC Patras (European BEST Engineering Competition), όπου θα συμμετέχουν 80 φοιτητές πολυτεχνικών ή θετικών επιστημών.

Νέο περιοδικό: SIAM Journal on Mathematics of Data Science (SIMODS)

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 

Θεωρώντας ότι θα ενδιαφέρει αρκετούς, επισημαίνω την έναρξη έκδοσης του SIAM Journal on Mathematics of Data Science (SIMODS). Αντιγράφοντας από την ανακοίνωση: The journal advances mathematical, statistical, and computational methods in the context of data and information sciences. Ορισμένες εργασίες που δημοσιεύτηκαν στο πρώτο τεύχος:

Ακροατής Πανεπιστημιακών Μαθημάτων - εαρινό εξάμηνο 2019

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Το Πανεπιστήμιο Πατρών με στόχο τη διάχυση επιστημονικής, ποιοτικής και έγκυρης γνώσης και τη διασύνδεσή του με την κοινωνία έχει καθιερώσει τον θεσμό του Ακροατή Πανεπιστημιακών Μαθημάτων μέσω του οποίου στοχεύει στη διαρκή επιμόρφωση του πολίτη, η οποία βασίζεται στην ελεύθερη επιλογή με κριτήριο το προσωπικό ενδιαφέρον.

Τα σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα βρείτε Ενημερωτικό υλικό για τη δράση του Πανεπιστημίου Πατρών «Ημέρες γνωριμίας των Σχολείων της Περιφέρειας με το Πανεπιστήμιο» με τίτλο: «Τα Σχολεία πηγαίνουν Πανεπιστήμιο».

 

 

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.