Miscellaneous

Αναβάθμιση υπηρεσίας webmail - εναλλακτική πρόσβαση στο email

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 

H αναβάθμιση του website του Τμήματος είχε ως παρελκόμενη συνέπεια την αναγκαστική αναβάθμιση και της υπηρεσίας webmail. Δεδομένου ότι το webmail είναι ουσιαστικά ένας mail client, όσοι χρήστες βασίζονται αποκλειστικά στη χρήση του για την ηλεκτρονική τους αλληλογραφία θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν εναλλακτικούς mail clients για να συνεχίσουν να έχουν πρόσβαση σε αυτή για όσο διάστημα διαρκεί η αναβάθμιση ή ως μόνιμη εναλλακτική λύση.

Διεθνής Διαγωνισμός FameLab

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Το British Council, σε συνεργασία με το Hub Science, διοργανώνουν τον διεθνή διαγωνισμό FameLab, θέλοντας να αναδείξουν για δωδέκατη συνεχή χρονιά τα νέα ταλέντα στην επικοινωνία της επιστήμης. Ο διαγωνισμός έχει δώσει την ευκαιρία σε δεκάδες νέους να μοιραστούν το πάθος τους για την επιστήμη στο ευρύ κοινό και να ξεχωρίσουν για την επικοινωνιακή τους δεινότητα. Ελάτε να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία!

Υπηρεσίες Email/Diogenis

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 

Λόγω καταστροφικής βλάβης στη συστοιχία δίσκων που χειρίζεται τα προσωπικά αρχεία χρηστών (Diogenis) και τις προσωπικές θυρίδες ηλ. ταχυδρομείων από το πρωί της Δευτέρας 15.1, οι υπηρεσίες αυτές δε θα είναι διαθέσιμες μέχρι νεώτερης ανακοίνωσης. Επίσης, λόγω προβληματικής λειτουργίας κάρτας του router παρατηρείται πρόβλημα συνδεσιμότητας σε ορισμένους χρήστες. 

Εκ του Υπολογιστικού Κέντρου

LaTeX Workshop την Δευτέρα 15/01/2018

Εικόνα gkourou
Κατηγορία: 

Θέλεις να μάθεις πώς μπορείς να συγγράψεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο ένα ακαδημαϊκό άρθρο όπως μια δημοσίευση ή ακόμα και τη διπλωματική σου; 


Το LaTeX είναι το εργαλείο που χρησιμοποιούν τα μεγαλύτερα ακαδημαϊκά περιοδικά και επιστημονικά συνέδρια παγκοσμίως για την συγγραφή άρθρων και δημοσιεύσεων.
Τη Δευτέρα 15 Ιανουαρίου στις 15:00 θα γίνει διάλεξη σχετικά με Introduction to LaTex από τον κ.Δρακόπουλο.

Για λεπτομέρειες κοιτα το λινκ απο κατω και αν ενδιαφέρεσαι κλείσε το εισητήριο σου!

Google summer of code και ΕΕΛΛΑΚ

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 

Ο Οργανισμός Ανοιχτών Τεχνολογιών (ΕΕΛΛΑΚ), σκοπεύει να συμμετέχει στο πρόγραμμα Google Summer of Code και το 2018 ως mentor organization, και να στηρίξει ακόμα περισσότερα ελληνικά έργα ανοιχτού κώδικα από φοιτητές και προγραμμα

Επιτυχίες αποφοίτων του Τμήματος

Εικόνα garofala
Κατηγορία: 

Μία ακόμα σημαντική επιτυχία αποφοίτων του Τμήματός μας, συγκεκριμένα των συναδέλφων Δάφνης Ζώη και Χαράλαμπου Χέλμη, οι οποίοι είναι Καθηγητές στο University at Albany, ΗΠΑ.

Δείτε λεπτομέρειες στον παρακάτω σύνδεσμο.

Παραπλανητικά (phising) ηλεκτρονικά μηνύματα

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 

Παρακαλούνται οι χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί καθώς υπάρχει σε εξέλιξη αποστολή παραπλανητικών μηνυμάτων π.χ. "ο λογαριασμός σας έχει παραβιαστεί" και καλούν τους χρήστες είτε να ακολουθήσουν συνδέσμους είτε να συμπληρώσουν φόρμες με τα στοιχεία τους. 

Ημι-ημερίδα στο αντικείμενο "Δομές Δεδομένων και Συστήματα Λογισμικού για διαχείριση μεγάλου όγκου”.

Εικόνα stratis
Κατηγορία: 
Αγαπητά μέλη του Τμήματος:
 
Αύριο Τρίτη 5/12 στην Α/Σ και στις 11:00-13:00 και 15:00-17:00 θα διεξαχθούν 4 ενδιαφέρουσες ομιλίες στα πλαίσια της αξιολόγησης υποψηφίων για θέση Καθηγητή ή Αναπληρωτή Καθηγητή στον Τομέα Λογισμικού του Τμήματος στο αντικείμενο "Δομές Δεδομένων και Συστήματα Λογισμικού για διαχείριση μεγάλου όγκου”. 
 

3η Θέση της Λέσχης Ρομποτικής στο διεθνή διαγωνισμό Robotex

Εικόνα garofala
Κατηγορία: 

Την θέση στην κατηγορία Line Following Enhanced του διαγωνισμού Robotex κατέλαβε η Λέσχη Ρομποτικής του Πανεπιστημίου μας με το ρομπότ "Δρομέας Αερο2".

http://robotics.mech.upatras.gr/club/

Το Robotex είναι ένας διεθνής διαγωνισμός ρομποτικής με 23 κατηγορίες, ο οποίος διεξήχθει στο Ταλλίν της Εσθονίας και συμμετείχαν 1600 ρομπότ από περισσότερους από 3700 συμμετέχοντες.

http://www.robotex.ee/en

Εκπροσώπηση ΕΤΕΠ στη Γ.Σ. του Τμήματος

Εικόνα georgoudakis
Κατηγορία: 

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών ΕΤΕΠ στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος, εκπρόσωπος ΕΤΕΠ εξελέγη η

κ. Χαρά Διαμαντοπούλου

Με αναπληρωματικό μέλος τον

Ιωσήφ Ιωσηφίδη

 

Η Εφορευτική Επιτροπή

Εμμανουήλ Γεωργουδάκης          Αναστάσιος Διαμαντής         Στέφανος Καρβέλης

Εκπροσώπηση ΕΔΙΠ στη Γ.Σ. του Τμήματος

Εικόνα rigou
Κατηγορία: 

Μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας για την ανάδειξη εκπροσώπων των μελών ΕΔΙΠ στη Γενική Συνέλευση του Τμήματος, εκπρόσωπος ΕΔΙΠ εξελέγη ο κ. Αριστείδης Ηλίας, με αναπληρωτή του τον κ. Γιώργο-Πέτρο Οικονόμου.

H Εφορευτική Επιτροπή:

Μ. Ρήγκου
Ι. Γιαλελής
Δ. Τσιπιανίτης

Ανάδειξη εκπροσώπησης φοιτητών στη Συνέλευση Τμήματος και στις Γ. Συνελεύσεις Τομέων

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Στον επισυναπτόμενο σύνδεσμο μπορείτε να ενημερωθείτε επί της διαδικασίας ανάδειξης εκπροσώπων φοιτητών στη Συνέλευση του Τμήματος και στις Γενικές Συνελεύσεις των Τομέων του Τμήματος αντίστοιχα.

Υπόδειξη εκπροσώπων ΕΔΙΠ στη Συνέλευση του Τμήματος

Εικόνα aggeliki
Κατηγορία: 

Επισυνάπτεται η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη ενός (1) εκπροσώπου του Εργαστηριακού Διδακτικού Προσωπικού (Ε.ΔΙ.Π), με τον αναπληρωτή του, που θα συμμετέχει στην Συνέλευση του Τμήματος.

Από τη Γραμματεία ΤΜΗΥΠ

Υπόδειξη εκπροσώπων ΕΤΕΠ στη Συνέλευση του Τμήματος

Εικόνα aggeliki
Κατηγορία: 

Επισυνάπτεται η προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη ενός (1) εκπροσώπου του Ειδικού Τεχνικού Εργαστηριακού Προσωπικού (Ε.Τ.Ε.Π), με τον αναπληρωτή του, που θα συμμετέχει στην Συνέλευση του Τμήματος.

 

Από τη Γραμματεία ΤΜΗΥΠ

Ανακήρυξη Υποψηφίων για την εκλογή Διευθυντών Τομέων του ΤΜΗΥ&Π

Εικόνα secretary
Κατηγορία: 

Συνημμένα οι ανακηρύξεις των Υποψηφίων για την εκλογή των νέων Διευθυντών Τομέων του ΤΜΗΥ&Π. 

Ως ημερομηνία διεξαγωγής των ανωτέρω εκλογών έχει ορισθεί η 9/11/2017, ημέρα Πέμπτη και ώρα από 9:00 ως 13:00 και τόπος εκλογών, το γραφείο Προέδρου του Τμήματος στον 1ο όροφο του Β΄ Κτηρίου.

Σελίδες

Εγγραφή στο CEID Announcements

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.