Επικουρικό Εργο 2014 - 2015

Εικόνα bouras

Αγαπητοί μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΠΜΣ ΕΤΥ Καλή Ακαδημαική Χρονιά

Θα ηθελα με την ευκαιρία της εναρξης της νέας ακαδημαικής χρονιάς να σας υπενθυμίσω τις υποχρεώσεις σας για προσφορά επικουρικού έργου.

Το επικουρικό έργο είναι απαραίτητη προϋπόθεση. Οι φοιτητές πρέπει να βοηθήσουν στο επικουρικό έργο με προτεραιότητα εργαστήρια και υποχρεωτικά μαθήματα το μέγιστο δυο εξάμηνα κατά τη διάρκεια των σπουδών τους, το οποίο πρέπει να γίνεται τα δυο πρώτα έτη. Επικουρικό έργο μπορεί να αφορά ώρες στο ΥΚ και στη βιβλιοθήκη. Ένα τουλάχιστον εξάμηνο πρέπει να είναι εργαστήριο η φροντιστήριο σε υποχρεωτικό μάθημα.  Κάθε μεταπτυχιακός φοιτητής πρέπει να προσφέρει επικουρικό έργο 8 ωρών την εβδομάδα (περιλαμβάνουν προετοιμασία, ωρες γραφείου, παρουσία σε αιθουσα/εργαστηριο, διόρθωση ασκήσεψων/projects) και 4 επιτηρήσεις σε κάθε εξεταστική περίοδο. Σε περίπτωση που δεν έχει γίνει επικουρικό στο 1ο έτος, για να γίνει η εγγραφή στο 2ο έτος θα πρέπει να δηλώσουν που θα κάνουν επικουρικό έργο, με την εγγραφή στο εξάμηνο Το επικουρικό έργο που προσμετράτε, είναι αυτό που παρέχεται στο προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών.

Η διαδικασία ειναι η εξής...

Εχει γίνει καταγραφή των αναγκών σε μαθήματα, εργαστήρια, Υ/Κ και βιβλιοθήκη. Ο μεταπτυχιακός φοιτητής ερχεται σε επαφή με διδάσκοντες και υπεύθυνους Υ/Κ και βιβλιοθήκης και οριστικοποιεί τη συμμετοχή του για το Α εξάμηνο. Ο διδάσκων ή ο υπεύθυνος μου στέλνει τα ονόματα (ΠΡΟΣΟΧΗ δεν μπορεί να ειναι μεγαλύτερος της καταγραφής). Η όλη διαδικασία πρέπει να λήξει στις 15/10/2014.

Η διαδικασία αυτή αφορά ΕΤΥ, ΟΣΥΛ και ΣΕΣΕ.

Θερμά παρακαλώ πολύ για τη τήρηση των κανόνων και την αποστολή των στοιχείων.
Εισηγούμαι στους μεταπτυχιακούς φοιτητές να εκλέξουν εκπροσωπους για συμεμτοχή σε ΓΣ ΕΣ, επιτροπές και ανάληψη της διαδικασίας του επικουρικού έργου.

Εαν υπάρχουν ερωτήσεις/απορίες ή αν χρειάζονται διευκρινήσεις είμαι στη διάθεση σας.

Φιλικά

Χ. Ι. Μπούρας
Διευθυντής Μεταπτυχιακών Σπουδών

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.