Μεταπτυχιακές Σπουδές στο τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

Εικόνα kolokytha

Αν ενδιαφέρεστε για μεταπτυχιακές σπουδές στην Πληροφορική, το τμήμα Πληροφορικής του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών προσφέρει 2 μεταπτυχιακά προγράμματα με προθεσμία υποβολής αιτήσεων: 13/6/2014 .

Συγκεκριμένα τα προγράμματα αυτά είναι:

 

1) Μεταπτυχιακό στην Επιστήμη Υπολογιστών. Το πρόγραμμα αυτό απευθύνεται σε άτομα που θέλουν να εμβαθύνουν περισσότερο στην Επιστήμη της Πληροφορικής, διαρκεί 3-4 εξάμηνα (η διπλωματική εκπονείται στο 3o και 4ο εξάμηνο, αν και στις περισσότερες περιπτώσεις οι φοιτητές την ξεκινούν από την αρχή του 3ου εξαμήνου, και υπάρχει η δυνατότητα να τελειώσει κανείς σε 3 εξάμηνα). Επίσης δίνεται η δυνατότητα πολλές φορές σε φοιτητές, ανάλογα και με το περιεχόμενο της διπλωματικής, να απασχοληθούν και σε ερευνητικά προγράμματα, και ενδεχομένως να προκύψει και δημοσιεύσιμη ερευνητική δουλειά. Ενδείκνυται για άτομα που σκέφτονται και το ενδεχόμενο διδακτορικού στο μέλλον, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι αποθαρρύνονται υποψήφιοι που δεν έχουν πλάνα για διδακτορικό.

 

2) Μεταπτυχιακό στα Πληροφοριακά Συστήματα. Η διάρκεια είναι 3 εξάμηνα (η διπλωματική γίνεται στο 3ο εξάμηνο). Πέρα από προγραμματιστικά μαθήματα προσφέρονται και μαθήματα πάνω σε άλλες πτυχές σύγχρονων συστημάτων, π.χ. ασφάλεια, διαχείριση-management, ηλεκτρονικό δίκαιο, κ.α. Υπάρχουν και μαθήματα που προσφέρονται από κοινού και στα 2 μεταπτυχιακά προγράμματα.

 

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με κάθε μεταπτυχιακό πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στα ακόλουθα links:

Επιστήμη Υπολογιστών:         http://grad.cs.aueb.gr/

Πληροφοριακά Συστήματα:      http://mscis.cs.aueb.gr/default.asp

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.