(ΝΕΑ ΩΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: 17-19) Προχωρημένα Θέματα σε Κατανεμημένα Συστήματα

Εικόνα spyros

Κατόπιν αιτήματος κάποιων φοιτητών για μεταφορά του μαθήματος το απόγευμα λόγω εργασίας, σας παρακαλώ συμπληρώστε άμεσα το παρακάτω doodle για να δούμε ποιες ώρες εξυπηρετούν το σύνολο της τάξης. Αν δεν έχει συμπληρωθεί το doodle επαρκώς μέχρι απόψε, το αυριανό εισαγωγικό μάθημα θα γίνει την επίσημη ώρα του προγράμματος, δηλαδή στις 9:15, και όποια αλλαγή θα ισχύσει από την επόμενη φορά. Αλλιώς, θα ενημερωθείτε απόψε κατά τις 22:00 με editing της παρούσας ανακοίνωσης.

http://doodle.com/3t2rirerhgz2r5ta

Ευχαριστώ,

Σπύρος Βούλγαρης

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ (23:10): Βλέπω ότι οι πρωινές ώρες δημιουργούν όντως τα περισσότερα προβλήματα, ενώ οι ώρες που είναι πιο προτιμιτέες είναι οι δύο τελευταίες. Ας κάνουμε συνεπώς το μάθημα **16:00-18:00**, κι ελπίζω και όσοι έχουν δηλώσει πως κωλύονται να καταφέρουν να έρχονται, έστω και για τμήμα του μαθήματος.

ΑΙΘΟΥΣΑ: Η αίθουσα απέναντι στο γραφείο του κ. Νικολού, στον πρώτο όροφο. Δυστυχώς η αίθουσα σεμιναρίων δεν είναι διαθέσιμη το απόγευμα.

 

ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ: Λόγω επικάλυψης με το εργαστήριο του μαθήματος Προηγμένα Θέματα Τεχνολογιών Υλοποίησης Αλγορίθμων που λήγει στις 17:00, μεταφέρουμε το μάθημα στην εξίσου δημοφιλή ώρα 17:00-19:00. Η αίθουσα παραμένει η ίδια, δηλαδή απέναντι απ'το γραφείο του κ. Νικολού.

Startup Growth Lite is a free theme, contributed to the Drupal Community by More than Themes.